Οι... τρελές θερμοκρασίες πανικοβάλλουν την ΤΣΣΚΑ!

"Τρελές" χαρακτηρίζουν τις θερμοκρασίες στην Ελλάδα οι Ρώσοι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΤΣΣΚΑ. Η ομάδα του στρατού θα είναι πλήρης στο ματς με την ΑΕΚ, αφού ο πιο ποιοτικός παίκτης του ρόστερ, Άλαν Τζαγκόεφ βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Οι... τρελές θερμοκρασίες πανικοβάλλουν την ΤΣΣΚΑ!

Οι υψηλές θερμοκρασίες ανησυχούν ιδιαίτερα τους Ρώσους ρεπόρτερ που καλύπτουν την καθημερινή δραστηριότητα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πολλαπλές είναι οι αναφορές που γίνονται στα "κόκκινα" μίντια για τη ζέστη στην πατρίδα μας. Πολλοί χαρακτηρίζουν τη θερμοκρασία στην Ελλάδα... τρελή, καθώς όπως αναφέρουν την ώρα του αγώνα το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 30 βαθμούς.

Πέραν από τις μετεωρολογικές...ανησυχίες, οι Ρώσοι τονίζουν ότι η ΤΣΣΚΑ είναι πανέτοιμη για το ματς με την ΑΕΚ, καθώς ο πιο ποιοτικός παίκτης του ρόστερ, Άλαν Τζαγκόεφ, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο ντέρμπι με την Λοκομοτίβ και θα παίξει κανονικά την Τρίτη (25/7) απέναντι στην ΑΕΚ.

Έτοιμος για το ματς και ο βετεράνος σέντερ μπακ, Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς. Ο 38χρονος στόπερ που είχε χειρουργηθεί προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Η ρώσικη ομάδα θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα (24/7) στις 19:00, ενώ η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση στις 20:00 στα Σπάτα.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK