Οικονομόπουλος: "Δεν θα κάνω ποτέ κακό στον Παναθηναϊκό"

Οικονομόπουλος: "Δεν θα κάνω ποτέ κακό στον Παναθηναϊκό"

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερος πρόλογος για τον Τάκη Οικονομόπουλο. Αρκεί να αναφέρουμε τους τερματοφύλακες που πέρασαν από τα "χέρια" του: Χοσάδας, Μήνου, Σαργκάνης, Λαφτσής, Βάντσικ, Νικοπολίδης, Χαλκιάς, Κοτσώλης, Τζόρβας, Γκαλίνοβιτς.

Επίσης, αρκεί να αναφέρουμε τα χρόνια που δουλεύει στον Παναθηναϊκό: 42! Από το 1963 έως το 1976 ως τερματοφύλακας και από το 1979 έως το 2005 ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Πριν από λίγο καιρό, η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε να τον... αποστρατεύσει. Η καριέρα του ως προπονητής τερματοφυλάκων στους "πράσινους" τελείωσε (πιστεύουμε πως δεν θα είναι οριστικό...) και πλέον είναι μέλος του ΔΣ. Ο κ.Οικονομόπουλος μίλησε στο "Εθνοσπόρ" και δεν μπορούσε να κρύψει την στενοχώρια του.

" Ποιος δεν θα ήταν πικραμένος στη θέση μου; Στενοχωρήθηκα, όμως η θέση που μου έδωσαν στο ΔΣ το απαλύνει. Αυτή τη στιγμή είμαι στέλεχος της διοίκησης και αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Δεν θα μπορούσα να φέρω αναστάτωση στην ομάδα".

"Δεν το περίμενα. Αν δεν πήγαινε καλά ο τερματοφύλακάς μου, θα έλεγα "βεβαίως, να καθίσω στο περιθώριο". Αλλά όταν κάτι πηγαίνει καλά...".

" Μου λείπει πολύ αυτή η δουλειά. Και ειδικά ο Γκαλίνοβιτς. Η συνεργασία μαζί του ήταν άψογη. Λυπάμαι πραγματικά που δεν θα είμαι κοντά του πλέον να τον προπονώ. Είναι καταπληκτικό παιδί. Σοβαρός και πολύ δουλευταράς. Είναι ψηλός και έχει φοβερή αλτικότητα. Μη ξεχνάτε πως ήρθε στον Παναθηναϊκό για τρίτος τερματοφύλακας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK