Όλα έτοιμα για την τελετή έναρξης του Μουντιάλ

Δίνοντας έμφαση στα τρία πράγματα που χαρακτηρίζουν τη χώρα, τη φύση, του ανθρώπους και το ποδόσφαιρο θα ξεκινήσει η τελετή πριν το πρώτο ματς της διοργανώτριας Βραζιλίας, ενώ ο Πίτμπουλ, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Κλαούντια Λέιτε θα τραγουδήσουν το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ "We are One".

Όλα έτοιμα για την τελετή έναρξης του Μουντιάλ

Όλα είναι πλέον έτοιμα για να ξεκινήσει η μεγαλύτερη "ποδοσφαιρική γιορτή". Η FIFA μάλιστα ανακοίνωσε πως στην τελετή έναρξης πριν το πρώτο ματς του Μουντιάλ, θα τραγουδήσουν το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης ''We are One", ο ράπερ Πίτμπουλ, η Κλαούντια Λέιτε, αλλά και η Τζένιφερ Λόπες, η οποία αρχικά είχε δηλώσει πως δεν θα παρευρεθεί.

Η Κλαούντια Λέιτε δήλωσε ενθουσιασμένη πως "θα είναι απολαυστικό να τραγουδήσουμε μπροστά σε τόσο κόσμο, θα είναι η τέλεια έναρξη για ένα Μουντιάλ".

Η θεματολογία της τελετής θα προβάλει τα τρία πράγματα που χαρακτηρίζουν τη Βραζιλία, δηλαδή το ποδόσφαιρο, τη φύση και τους ανθρώπους της. Το σόου θα διαρκέσει περίπου 25 λεπτά, ενώ θα συμμετέχουν πάνω από 600 άτομα, περισσότεροι εκ των οποίων είναι χορευτές ή ακροβάτες. Την επιμέλεια ανέλαβε το Franco Dragone Entertainment Group με το 90% των συμμετεχόντων να είναι Βραζιλιάνοι.

Πέρα από τους 62.000 θεατές που θα παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης εντός γηπέδου, αυτή θα μεταδοθεί σε πάνω από 200 χώρες του κόσμου και σε τέσσερις ηπείρους.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 32 αποστολές των εθνικών ομάδων για το Μουντιάλ

Το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντιάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK