Όλα για όλα στη Μυτιλήνη

Ο Πανιώνιος που ψάχνει πόντους μακριά απ’τη Νέα Σμύρνη, ο Σα Πίντο που παίζει τη θέση του και ο φορτσάτος Αστέρας. Ο ξεκούραστος Λεβαδειακός, ο Μπεργκ απέναντι στην ομάδα στην οποία τραυματίστηκε, ο κασκαντέρ Αναστόπουλος και ο ΠΑΟΚ που τα παίζει όλα για όλα στη Μυτιλήνη.

Όλα για όλα στη Μυτιλήνη

10. Πλατανιάς ισχυρός εντός

Η ομάδα του Χριστόπουλου είχε μεγάλη αστάθεια στη σεζόν, αλλά τη βρήκε την άκρη. Ειδικά εντός έδρας, όπου έχει ηττηθεί μόνο από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Αστέρα. Έχει τρεις σερί νίκες στα Περιβόλια (Νίκη, ΟΦΗ, Πανιώνιος), αλλά δεν έχει νικήσει ποτέ εντός έδρας τον Ατρόμητο και το χρειάζεται για να μείνει μακριά απ’τη ζώνη του υποβιβασμού.

Όλα για όλα στη Μυτιλήνη
INTIME SPORTS

9. Κάτι μακριά απ’τη Νέα Σμύρνη

Είτε παίζει καλά (ΠΑΟΚ), είτε όχι (Πλατανιάς), ο Πανιώνιος εκτός δεν παίρνει βαθμό με τίποτα. Η ομάδα του Ουζουνίδη έχει τη χειρότερη συγκομιδή εκτός έδρας σε όλη την κατηγορία, αφού έχει αποσπάσει μόλις μια ισοπαλία (Βέροια) και έχει οκτώ ήττες, με τέρματα 6-17. Δίνει τρίτο σερί ματς μακριά απ’τη Νέα Σμύρνη και με τον Εργοτέλη είναι πλέον κρίσιμο το να μη χάσει.

Επιπλέον, έχει σύμμαχο την παράδοση, αφού δεν έχει ηττηθεί σε τέσσερις απ’τις επτά επισκέψεις στο Παγκρήτιο, αλλά και τον Ουζουνίδη που πέρσι πέρασε απ’τον Εργοτέλη. Βέβαια, κι απ’τον Πλατανιά είχε περάσει, αλλά έφαγε τρία πριν λίγες μέρες.

8. Οριακός Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης έφαγε πέντε σε ένα ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό κι αν οι πράσινοι δεν άφηναν το πόδι απ’το γκάζι ενόψει των πολλών αγώνων, το λαχείο θα έληγε ψηλά. Αντικαταστάτης του Δερμιτζάκη δεν έχει βρεθεί, ο Γιάννης Ταουσιάνης συνεχίζει ως υπηρεσιακός προπονητής και ο Εργοτέλης έχει μόλις μια νίκη στο γήπεδό του. Χωρίς αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο, θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα για την παραμονή.

7. Καλές οι ισοπαλίες, αλλά...

Ο Πανθρακικός δεν χάνει, αλλά δεν κερδίζει κιόλας. Έχει έξι ισοπαλίες εντός έδρας, τις περισσότερες στο πρωτάθλημα, με τέσσερις απ’αυτές να είναι συνεχόμενες. Καλός ήταν ο πόντος με τον Ατρόμητο, αφού η ομάδα του Ρόκα κινδύνευσε και με ήττα, αλλά με την Κέρκυρα είναι απαραίτητη για να ξεφύγει απ’τη ζώνη του υποβιβασμού.

6. Ξεκούραστος Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός δεν είχε αγώνα την Κυριακή, αφού θα έπαιζε με τη Νίκη Βόλου. Η ομάδα του Παντελίδη (που όλο έφευγε και είναι ακόμα εδώ) ξεκουράστηκε, αφού έχει να παίξει για τη Σούπερλιγκ απ’τις 4 Ιανουαρίου, ενώ την προηγούμενη Τετάρτη έπαιξε με τον Εθνικό Σερρών, έχει και τις επιστροφές των Μάντζιου, Σάντσες και Ορτέγκα, ενώ πήρε και τον Μιλιάζες απ’τον ΟΦΗ.

5. Δείξτε μας κάτι, κύριε Σα Πίντο

Ο Σα Πίντο έπαιζε τη θέση του στην Κομοτηνή. Δεν πήρε διπλό, έμεινε στο 1-1, αλλά είχε πολλές ευκαιρίες για τη νίκη και προπονητής/διοίκηση τα έβαλαν με τη διαιτησία. Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος εξακολουθεί να μην είναι σίγουρος και δίνει δεύτερο σερί ματς μακριά απ’το Περιστέρι, με τον ανεβασμένο Πλατανιά. Στην Κομοτήνη άλλαξε πολλά στην ενδεκάδα, μένει να δούμε τι θα κάνει τώρα.

4. Αστέρας με αέρα

Φέτος δεν κατάφερε να νικήσει τους “αιώνιους” στην Τρίπολη, αλλά τον ΠΑΟΚ τον έκανε φύλλο και φτερό. Ο Αστέρας έχει χάσει κάποιο έδαφος λόγω της Ευρώπης, αλλά κόσμος και παίκτες κοιτάνε προς τα πάνω και ζητάνε τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Κόλπο ζόρικο, που αν πρόκειται να το δούμε, θα πρέπει τουλάχιστον όχι μόνο να διατηρήσει το αήττητο στην Τρίπολή, αλλά να κάνει μόνο νίκες. Ο ΠΑΣ είναι καλή και οργανωμένη ομάδα, να ένα πρώτο καλό τεστ για την ομάδα του Βεργέτη για το αν μπορεί να μείνει κοντά στην τριάδα των πρωτοπόρων.

Όλα για όλα στη Μυτιλήνη

3. ΟΦΗ με κασκαντέρ Αναστό

Ο ΟΦΗ πέρασε μέρες μεγάλης έντασης. Νίκησε με 3-2 την Κέρκυρα σ’ένα επικό ματς, που ο,τι κι αν γίνει από εδώ και πέρα στη σεζόν, θα μείνει για πάντα στη μυθολογία του Γεντί Κουλέ και μετά έδωσε ένα σκληρό ντέρμπι στην Αθήνα για να συνεχίσει στην κατηγορία. Μέσα σε όλα αυτά, ο Αναστόπουλος, που για τον ΟΦΗ δεν είναι προπονητής, αλλά κασκαντέρ, πρέπει να πάει στο Αγρίνιο για να πάρει αποτέλεσμα. Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα, αλλά σε μια μικρή πτώση, και με το δίδυμο ΟΦΗ-Αναστό, ποτέ δεν ξέρεις.

2. Μπεργκ εναντίον Λεβαδειακού

Η ομάδα του Αναστασίου κατέβηκε με φουλ επιθετικό σχήμα κόντρα στον αδύναμο Εργοτέλη και οι Αντζαγκούν, Πέτριτς, Κλωναρίδης και Μπεργκ έκαναν πάρτι. Ο Ζεκά επιστρέφει και μένει να δούμε ποιοι θα μείνουν στο βασικό σχήμα και με τον Λεβαδειακό. Αξιοσημείωτο ότι ο Μπεργκ αναμένεται να παίξει απέναντι στην ομάδα με την οποία τραυματίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Αύγουστο.

Όλα για όλα στη Μυτιλήνη

1. Όλα για όλα στη Μυτιλήνη

Ματς της αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ έχασε την πρωτιά στην Τρίπολή, αλλά τελικά αυτό ήταν το λιγότερο. Η τριάρα και η εμφάνιση έριξαν το ηθικό σε παίκτες/κόσμο και άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου. Ο Αναστασιάδης είπε στα αποδυτήρια “μπορείτε τον τίτλο και χωρίς εμένα” και μπορεί ο ίδιος να μην παραιτείται ποτέ, αλλά φουντώνουν τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να παίζει τη θέση του στη Μυτιλήνη και τον Βλάνταν Ίβιτς να είναι ο εκλεκτός του Σαββίδη , σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ απομακρύνει τον Άγγελο.

Το καλό είναι πως ο μάλλον ο Μακ θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, ο Κάτσε εξέτισε την ποινή του, ενώ είναι πολύ πιθανό να δούμε κανονικό δίδυμο στόπερ, αφού ο Κατσικάς είναι στην αποστολή και ο Τζαβέλλας δεν ταξίδεψε με την ομάδα. Η Καλλονή έχει να νικήσει οκτώ αγωνιστικές, αλλά μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι στην έδρα της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK