Ολα καλά με Ακιέλ

Ολα καλά με Ακιέλ

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος

Δεν ανησυχούν στον ΠΑΟΚ για την απουσία του Φατίχ Ακιέλ . Ο παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη γραφειοκρατία της Τουρκίας αλλά τελικά η λύση βρέθηκε και ο Τούρκος δεξιός αμυντικός θα αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή.

Εν τω μεταξύ, στο δικέφαλο έμειναν έκπληκτοι με την οργάνωση της Σαχτιόρ. Οι Ουκρανοί εξυπηρέτησαν άμεσα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε ότι και να ζήτησαν γεγονό,ς αν μην τι άλλο ευχάριστο. Ο Κώστας Ιωσηφίδης θα παρακολουθήσει αγωνιζόμενη τη Σαχτιόρ στο πλαίσιο του Ουκρανικού πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Κωστίκος από την πλευρά του προσπαθεί να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του και να τους περάσει το μήνυμα ότι όλοι είναι απαραίτητοι. «Να είστε ετοιμοπόλεμοι γιατί σας χρειάζομαι όλους. Εχουμε δύσκολα παιχνίδια και σίγουρα θα υπάρξουν απώλειες» είναι το σκεπτικό του τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές, στις μεταξύ τους συζητήσεις, κάνουν λόγο για το τέλος της κακοδαιμονίας που τους διακρίνει στα εντός Ελλάδας ματς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Ο Μέγκαχεντ τέλος, παρά το τραυματισμό του, μετέβη στην Αίγυπτο για να εξεταστεί και από το γιατρό της Εθνικής ομάδας της χώρας. Ο Αιγύπτιος αμυντικός θα ενσωματωθεί στην αποστολή του ΠΑΟΚ, μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς, την προσεχή Πέμπτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK