Ολισαντέμπε: "Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί δεν παίζω"

Ο παροπλισμός του Εμάνουελ Ολισαντέμπε έχει δημιουργήσει την εντύπωση πως κάτι συμβαίνει με τον Πολωνό, από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο "Μανώλης" δεν έχασε την ευκαιρία και παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα της πατρίδας του, Super Express, εκφράζοντας την ενόχλησή του που δεν αγωνίζεται.

Ολισαντέμπε: "Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί δεν παίζω"

Ο παροπλισμός του Εμάνουελ Ολισαντέμπε έχει δημιουργήσει την εντύπωση πως κάτι συμβαίνει με τον Πολωνό, από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο "Μανώλης" δεν έχασε την ευκαιρία και παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα της πατρίδας του, Super Express, εκφράζοντας την ενόχλησή του που δεν αγωνίζεται, τονίζοντας παράλληλα πως είναι διατεθειμένος να φύγει εφόσον δεν τον θέλουν στον Παναθηναϊκό.

"Με πειράζει που δεν παίζω ενώ είμαι 100% υγιής. Είναι πολύ ενοχλητικό, αφού μέχρι τώρα, όταν ήμουν εκτός ομάδας, οφειλόταν στους τραυματισμούς μου. Τώρα όμως δεν παίζω επειδή έτσι αποφασίζει ο προπονητής" , τόνισε αρχικά ο Ολισαντέμπε για να συμπληρώσει.

"Δεν θέλω να φύγω από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο περιμένω κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάσταση μου. Παραμένω ακόμη υπομονετικός και περιμένω. Πρέπει να με ενημερώσουν από τον Παναθηναϊκό ότι δεν είμαι απαραίτητος. Περιμένω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα".

"Τώρα ο προπονητής εμπιστεύεται άλλους επιθετικούς, τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν και η γνώμη του δεν αμφισβητείται από κανέναν. Συνεπώς κανείς δεν αναφέρει και το δικό μου όνομα. Περιμένω να μου ξαναδώσει μια ευκαιρία μετά το ξεκίνημα της χρονιάς, όταν με τα δικά μου γκολ έστειλα τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Champions League. Αλλά τώρα; Παίξαμε την Τρίτη με την Μπαρτσελόνα, κάναμε μια σπουδαία εμφάνιση, πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ωστόσο εγώ είδα το παιχνίδι από έξω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK