Ολλανδός θρύλος της Μπάρτσα μπήκε στη μάχη της προπονητικής και εντυπωσιάζει στην Τουρκία

Την πρώτη του προπονητική εμπειρία στον πάγκο της Αντάνα Ντεμίρσπορ έχει ο Πάτρικ Κλάιφερτ με τα μέχρι στιγμής δείγματα του να είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά

Assistant coach Patrick Kluivert of The Netherlands watches players ahead of the Group D world cup qualifying soccer match Netherlands against Estonia at ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Friday March 22, 2013. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Πάτρικ Κλάιφερτ AP PHOTO/PETER DEJONG

Στην Τουρκία και τον πάγκο της Αντάνα Ντεμίρσπορ βρίσκεται ο Πάτρικ Κλάιφερτ, ο Ολλανδός θρύλος των Μπαρτσελόνα και Άγιαξ, εντυπωσιάζοντας με την παρουσία του.

Ο 47χρονος Ολλανδός έχει καταφέρει να πλασάρει την ομάδα του στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρκικού πρωταθλήματος με την συγκομιδή του στις πρώτες 12 αγωνιστικές να είναι 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Ο Κλάιφερτ στο παρελθόν έχει περάσει και από τον πάγκο των ακαδημιών της Μασία ενώ έχει εκτελέσει και χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στην Κουρακάο για 8 παιχνίδια, ομάδα που αργότερα στήριξε και από τη θέση του βοηθού προπονητή.

Θυμίζουμε πως ως παίκτης της Μπαρτσελόνα ο Ολλανδός κατέγραψε συνολικά 257 εμφανίσεις έχοντας στο ενεργητικό του 122 γκολ και 61 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πλέον στην ισπανική ομάδα βρίσκεται και ο γιος, όντας στην ακαδημία της Μασία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ντε Χέα κάνει την ανατροπή στο Μέσι ή Ρονάλντο με την επιλογή της επόμενης ομάδας του

Λίβερπουλ: Ο Σόμποσλαϊ κάνει όργια και με την εθνική και ο Κλοπ τρίβει τα χέρια του

Ο Λουκάκου πέτυχε καρέ τερμάτων μέσα σε 20 λεπτά και στο β' ημίχρονο έπιασε το κινητό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK