Όλο το στόρι πίσω από την μεταμεσονύκτια ανακοίνωση Σαββίδη

Η ανακοίνωση που είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λίγες ώρες μετά από τη διακοπή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά. Έχει όμως και εξήγηση και αφορά τις απειλές κατά του Ιβάν Σαββίδη και της οικογένειάς του.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Τα ξημερώματα της 12η Μαρτίου, η ανακοίνωση που είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λίγες ώρες μετά την διακοπή της αναμέτρησης των ασπρόμαυρων με την ΑΕΚ, είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά.

"Μετά τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, προετοιμάζει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την προστασία τόσο της ομάδας, όσο και όλων των στελεχών και συνεργατών του, από τις απειλές και τις επιθέσεις που δέχτηκαν και δέχονται.

Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις επί των θεμάτων αυτών" ανέφερε χαρακτηριστικά εκείνη η ανακοίνωση, και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν αναρωτηθεί για το περιεχόμενό της.

Σχεδόν ένα μήνα πριν από την ανάρτηση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης, ο Ιβάν Σαββίδης είχε συναντηθεί με τους κ.κ. Αποστολόπουλο (επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος), Δομζαρίδη (Γενικός Διευθυντής Βορείου Ελλάδος) στους οποίους, μεταξύ άλλων, είχε γνωστοποιήσει τις απειλές που είχε δεχθεί τόσο ο ίδιος σε προσωπικό επίπεδο, όσο και μέλη της οικογένειάς του, αλλά και στελέχη των επιχειρήσεών του, ζητώντας από την αστυνομία να επισπεύσει τις έρευνες.

Οι πληροφορίες για την συγκεκριμένη κίνηση είχαν γίνει γνωστές και επιβεβαιώθηκαν κατά την διάρκεια της ημέρας από τους επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πριν από σχεδόν δυο εβδομάδες, ο Μίροσλαβ Στέβιτς, μάνατζερ που έχει συνεργαστεί με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ λόγω της εκπροσώπησης του Γκόικο Τσίμιροτ, σε δηλώσεις του στο εξωτερικό, είχε μεταξύ άλλων αναφέρει: «O Ιβάν Σαββίδης οπλοφορεί, γιατί ο ίδιος, η οικογένεια του, αλλά και πολλοί υπάλληλοι του, δέχονται τηλεφωνικές απειλές και απειλές για βόμβες».

News 24/7

24MEDIA NETWORK