Ολοι μέσα, εκτός μόνο ο Κουλούρης

Ο Αγγελος Αναστασιάδης συμπεριέλαβε όλους τους ετοιμοπόλεμους, πλην του Κουλούρη, στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ολοι μέσα, εκτός μόνο ο Κουλούρης
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε σήμερα (20/12) στην Τούμπα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τελευταίο αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Λεβαδειακό. Οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Παναγιώτης Γλύκος έμειναν για θεραπεία στο γυμναστήριο, ο τιμωρημένος Φάνης Τζανδάρης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης με φυσικοθεραπεία και οι Γιώργος Κατσικάς, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Ρόμπερτ Μακ συνέχισαν πρόγραμμα επανένταξης και αποκλείστηκαν από την αποστολή, όπως και ο Ευθύμης Κουλούρης, χωρίς, πάντως, ο νεαρός επιθετικός να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Αγγελος Αναστασιάδης επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για τη Λιβαδειά. Στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ βρίσκονται συγκεκριμένα οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Σκόνδρας, Κίτσιου, Βίτορ, Πούγγουρας, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μαντούρο, Ποζατζίδης, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Γκολάσα.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στα Γιάννενα ν’ ακολουθούν πιο χαλαρό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με μπάλα και ασκήσεις γύρω από την τεχνική και την τακτική.