Όλοι θέλουν να μπουν στο τσάρτερ για την Πόλη!

Ο Στέφανος Καπίνο προπονήθηκε κανονικά μετά από ένα μήνα και λογικά αύριο (15/3) θα ταξιδέψει στην Τουρκία. Να... σπάσει τα κοντέρ επιδιώκει ο Σεμπά που ξεπερνάει τη θλάση και θέλει να δώσει το “παρών” με την Μπεσίκτας.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Από τη μία ο νέος αέρας στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την αποχώρηση του Πάουλο Μπέντο. Από την άλλη τα όσα γράφονται στην Τουρκία ότι η Μπεσίκτας βρίσκεται ήδη στην... κλήρωση της Παρασκευής (17/3) για τα προημιτελικά τουEuropa League.Και το σημαντικότερο; Η δίψα των “ερυθρολεύκων” για να κλέψουν το εισιτήριο πρόκρισης μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Βασίλης Βούζας έπρεπε να ένιωθε πολύ τυχερός κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας (13/3). Έβλεπε ποδοσφαιριστές που ήταν μες στο χαμόγελο και όχι στην γκρίνια και τη μουρμούρα. Έβλεπε ποδοσφαιριστές που είχαν αποβάλει το άγχος από πάνω τους. Ήταν μία ιδιαίτερη μέρα η χθεσινή...

Και μέσα σ' όλα ήρθαν και δύο ευχάριστα νέα από το μέτωπο των τραυματιών! Το πρώτο είχε να κάνει με την επιστροφή του Στέφανου Καπίνο στις προπονήσεις μετά από περίπου ένα μήνα. Εκτός απροόπτου ο 23χρονος γκολκίπερ θα ταξιδέψει στην Τουρκία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεκινήσει κιόλας. Το πιθανότερο είναι να πάρει τα γάντια του βασικού σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Νικόλα Λεάλι, ο οποίος ναι μεν έκανε το τραγικό λάθος στο 1-1 του Φαλήρου, αλλά σε σχέση με τον Καπίνο έχει ένα πλεονέκτημα: Τον αγωνιστικό ρυθμό...

Το δεύτερο ευχάριστο νέο για τον Βούζα έρχεται από τον Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος αρχικά “έτρεχε” για να προλάβαινε τον Παναθηναϊκό. Οι πιθανότητες μάλιστα δεν ήταν με το μέρος του. Επειδή όμως πρόκειται για ένα παιδί που έχει γερό σκαρί, καταφέρνει και γυρίζει στις προπονήσεις ταχύτερα απ' ό,τι εκτιμούσαν αρχικά οι γιατροί. Είναι τέτοιος ο σωματότυπός του και τόσο καλογυμνασμένο κορμί που ξεπερνάει γρήγορα ακόμα και τις θλάσεις.

Ο Σεμπά λοιπόν μπορεί να μην προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς την Δευτέρα (13/3), αλλά έστειλε μήνυμα στον προπονητή του ότι δεν θέλει με τίποτα να χάσει τη ρεβάνς της Τουρκίας και θα κάνει τα πάντα για να την προλάβει. Την Τρίτη (14/3) για παράδειγμα θα προσπαθήσει να βγάλει όλο το πρόγραμμα. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κάτσει έστω στον πάγκο!

ΚΑΙ ΜΕ... ΤΣΟΡΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

Όχι, δεν άλλαξαν οι κανονισμοί τηςUEFA.Δεν άλλαξε ξαφνικά η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού. Ο Τσόρι δεν μπορεί να βοηθήσει την Πέμπτη (16/3) στην Κωνσταντινούπολη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει κιόλας στην Τουρκία για να βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του.

Άλλωστε, το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και μάλιστα σε ντέρμπι! Το είχε κάνει στο παρελθόν σε αγώνα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και πέρσι στην Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που δεν έγινε. Ήταν εκτός 18άδας, όμως ακολούθησε την αποστολή σε αυτά τα δύο ματς για να συμπαραστεκόταν στους ποδοσφαιριστές του.

Οπότε, το σκέφτεται πολύ σοβαρά να πράξει το ίδιο και τώρα ενόψει της ρεβάνς με την Μπεσίκτας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK