Ομάδα-ΕΚΠΛΗΞΗ πέφτει στα χέρια των Κινέζων!

Οι Κινέζοι επενδυτές έκαναν δυναμική είσοδο στη Serie A αναλαμβάνοντας το κουμάντο των Μίλαν και Ίντερ και τώρα ήρθε η σειρά της... Πάρμα να περάσει σε δυνατά ασιατικά χέρια!

Ομάδα-ΕΚΠΛΗΞΗ πέφτει στα χέρια των Κινέζων!

Κινεζική εισβολή! Μετά τις δύο εκπροσώπους του Μιλάνου, Μίλαν και Ίντερ, είναι η σειρά της Πάρμα να ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι καθώς όλα δείχνουν πως μέσα στον Ιούλιο θα αναλάβει τις τύχες του ιστορικού συλλόγου (τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Serie B αφού πήρε το εισιτήριο της ανόδου) κινεζικό κονσόρτιουμ με επικεφαλής τον Jiang Lizhan...

Ομάδα-ΕΚΠΛΗΞΗ πέφτει στα χέρια των Κινέζων!

Ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της Gruppo Desports θα επισκεφτεί την Πέπτη (6/7) το προπονητικό κέντρο των "τζαλομπλού", με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγες εβδομάδες ακόμα πριν έχουμε την επίσημη συμφωνία και τις σχετικές συνεντευξεις των νέων ιδιοκτητών.

Αυτό που έχει πάντως διαρρεύσει είναι πως ο ισχυρός Κινέζος επιχειρηματίας σχεδιάζει να αγοράσει το 60% των μετοχών με στόχο να επαναφέρει σιγά σιγά την Πάρμα στη μεγάλη κατηγορία που της αρμόζει βάσει της ιστορίας της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK