Ομάδα παικτών της Μπάγερν ανυπομονεί να φύγει ο Τούχελ, ο Κέιν αντιστέκεται

Ριψοκίνδυνο το στοίχημα της παραμονής του Γερμανού μέχρι το καλοκαίρι αν το κλίμα χειροτερέψει.

Ομάδα παικτών της Μπάγερν ανυπομονεί να φύγει ο Τούχελ, ο Κέιν αντιστέκεται
COPYRIGHT 2023 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Η διοίκηση της Μπάγερν συζήτησε από κοινού με τον Τούχελ και αποφασίστηκε πως θα παραμείνει στον πάγκο των Βαυαρών προσωρινά μέχρι το πέρας της σεζόν. Παρόλα αυτά, μία τέτοια επιλογή μπορεί να ναρκοθετήσει τα αποδυτήρια της ομάδας καθώς το γυαλί έχει ραγίσει μεταξύ ορισμένων παικτών και προπονητή.

Η ομάδα έχει διχαστεί, από την μία πλευρά οι ποδοσφαιριστές που στηρίζουν τον Τούχελ και από την άλλη εκείνοι που περιμένουν ανυπόμονα την απομάκρυνσή του.

Τα αντίπαλα στρατόπεδα

Πρωτοστάτες στο αντι-Τούχελ κίνημα είναι οι Τόμας Μίλερ και Τζόσουα Κίμιχ, οι οποίοι είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής με τον Γερμανό προπονητή. Ο Τούχελ θεωρεί ότι ο υπαρχηγός Μίλερ δεν ταιριάζει στο στυλ του, ενώ έχει περάσει ανταράξεις η σχέση με τον Κίμιχ, ο οποίος πρόσφατα είχε και έντονη λογομαχία με τον βοηθό του Γερμανού. Οι Γνάμπρι, Γκορέτσκα και Ντε Λίχτ φέρονται επίσης να μοιράζονται τα ίδια συναισθήματα για τον πρώην προπονητή της Τσέλσι.

Από την άλλη μεριά, οι “πρωτοετείς” Χάρι Κέιν και Έρικ Ντάιερ υποστηρίζουν τον προπονητή, όπως επίσης και οι Σανέ, Μουσιάλα και Γκερέιρο. Μάλιστα ο Χάρι Κέιν είχε εντυπωσιαστεί με τον Τούχελ και αυτός ήταν ένας ακόμα λόγος που πείστηκε να αφήσει την Τότεναμ.

Με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες, οι δουλειά του Τούχελ φαντάζει εντυπωσιακά δύσκολη. Θα χρειαστεί να γεφυρώσει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί και να υπομείνουν όλοι μία συμβίωση με ημερομηνία λήξεως για χάρη της ομάδας. Αν κάτι πάντως μπορεί να αλλάξει άρδην τα δεδομένα, αυτό είναι το Champions League και η ρεβάνς που… καίει.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιος θα καλύψει το κενό του Σαλάχ αν φύγει;

Μέσα σε 18 μήνες πέτυχε το αδιανόητο, ο “Terminator” του Μάντσεστερ έχει φοβερίσει πλέον κάθε αντίπαλο και θύμισ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK