Ποιος θα καλύψει το κενό του Σαλάχ αν φύγει;

Η Λίβερπουλ θα κληθεί πολύ πιθανόν να βγει στην αγορά για έναν top-class επιθετικό το καλοκαίρι.

Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his sides third goal during the English Premier League soccer match between Brentford and Liverpool at the Gtech Community Stadium in London, Saturday, Feb. 17, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his sides third goal during the English Premier League soccer match between Brentford and Liverpool at the Gtech Community Stadium in London, Saturday, Feb. 17, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είχε ήδη στο παρελθόν συνδεθεί με μία μυθική μεταγραφή στην Σαουδική Αραβία, με στην Λίβερπουλ να φέρεται να ήταν τα 200 εκατομμύρια. Σε περίπτωση επιτυχίας ποιο είναι το εναλλακτικό σχέδιο;

Οι Σαουδάραβες φαίνεται πως δεν θα εγκαταλείψουν την υπόθεση μιας και ούτως ή άλλως η Λίβερπουλ δεν έχει καταφέρει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αιγύπτιου, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2025. Αν η προηγούμενη αναφερόμενη προσφορά της Αλ Ιτιχάντ γίνει πράξη δύσκολα θα υπάρξει μέλλον στο Άνφιλντ, επομένως θα χρειαστεί ο επόμενος προπονητής μετά τον Κλοπ να σηκώσει από νωρίς τα μανίκια για να καλύψει το τεράστιο κενό.

Δυστυχώς, για τους “Reds” δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική στην αγορά που να μπορεί εμπορικά και ποιοτικά να αντικαταστήσει πλήρως μία τέτοια φυγή. Ο Εμπαπέ θα μπορούσε κάλλιστα να υπερκαλύψει το κενό αλλά, όπως δήλωσε και ο Κλοπ, θα τον εξέπληττε πολύ να τον δει στο Λίβερπουλ αφού οι απολαβές και τα μπόνους που ζητά βγάζουν εκτός προϋπολογισμού σχεδόν κάθε ομάδα της Premier League.

το πιθανότερο σενάριο

Παρόλο που στην αγορά δεν “κυκλοφορούν” πολλές αξιόλογες επιλογές, ο επόμενος προπονητής ίσως χρειαστεί να κάνει μπαλώματα και αλχημείες. Ευτυχώς για την Λίβερπουλ οι Λουίζ Ντίαζ και Ντιόγκο Ζότα μπορούν με την ποιότητά τους να προσφέρουν και η χημεία τους με την ομάδα είναι αναμφισβήτητη. Άρα, είναι πολύ πιθανόν η απουσία του Σαλάχ να μετριαστεί με μία εσωτερική λύση.

Διαβάστε περισσότερα

Καταστροφή, η Μπαρτσελόνα πρέπει να μειώσει τα συμβόλαια κατά 60 εκατομμύρια

Η Μπάγερν σε ανάγκη, άφησε Τούχελ και θέλει με πείσμα Αλόνσο παρά τον ανταγωνισμό

News 24/7

24MEDIA NETWORK