Ομάδα στην Αυστραλία "κρέμεται" από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τους Western Sydney Wanderers, με τον προπονητή της αυστραλιανής ομάδας ν' ανακοινώνει πως έχει κλείσει 18 παίκτες για τη νέα σεζόν! Παρόλα αυτά έχει αφήσει δυο κενές θέσεις ελπίζοντας ότι θ' αποκτηθούν ένας "ερυθρόλευκος" και ένας "ασπρόμαυρος"!

Ομάδα στην Αυστραλία "κρέμεται" από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
Western Sydney Wanderers

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισαν τη σεζόν τους οι Wanderers. Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, επικράτησαν 3-2 της Shanghai SIPG και πλέον καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα περίοδο. Αυτή, όπως όλα δείχνουν, θα έχει μπόλικο ελληνικό χρώμα.

Βλέπετε, στους Wanderers αγωνίστηκαν την ποδοσφαιρική σεζόν που ολοκληρώθηκε οι Νίκο Μαρτίνες και Τέρι Άντονις με τη μορφή δανεισμού από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Ο προπονητής της ομάδας θέλει σαν τρελός να τους κρατήσει, όμως τα οικονομικά είναι περιορισμένα.

Όπως ανέφερε με δηλώσεις του θα γίνει προσπάθεια να ανανεωθεί ο δανεισμός τους, με σκοπό την ερχόμενη περίοδο η ομάδα του να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα!

Οι δυο παίκτες έχουν πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα και αναμένονται συζητήσεις για να ξεκαθαρίσει το μέλλον τους. Πάντως οι "ερυθρόλευκοι" ελπίζουν να πάρουν χρήματα για τον 30άχρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019), κάτι που με δεδομένο τα λεγόμενα του τεχνικού των Wanderers, μοιάζει δύσκολο (αλλά όχι ακατόρθωτο) αυτή τη στιγμή.

Θυμίζουμε πως στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας υπάρχει μπάτζετ αλά... NBA, οπότε τα καλά χρήματα δίνονται περισσότερο σε συμβόλαια και λιγότερο σε μεταγραφές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK