Ομάδα της Πριμέρα για Βιγιαφάνιες!

Η παρέλαση των ξένων σκάουτ στον ημιτελικό της Λεωφόρου με τον ΠΑΟΚ και η αποστολή ανθρώπου ισπανικής ομάδας (αποκλειστικά) για τον Βιγιαφάνιες. Το Contra.gr αποκαλύπτει πότε ξεκίνησε το ενδιαφέρον για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του "τριφυλλιού".

Ομάδα της Πριμέρα για Βιγιαφάνιες!
villafanies

Κάθε μεγάλο ελληνικό ντέρμπι, τραβάει πάντα την προσοχή συλλόγων απ’ το εξωτερικό, καθώς είθισται σ’ αυτά να αγωνίζεται ο "αφρός" των παικτών που συμμετέχει στηSuperleague. Τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ (Μ. Τετάρτη 12/4), θα τον παρακολουθήσει απ’ τα επίσημα του "Απόστολος Νικολαΐδης" κόσμος και… κοσμάκης και σκάουτ από ευρωπαϊκά κλαμπ που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα "πρώτης ταχύτητας".

Όπως γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Μ. Τρίτης (11/4) επισήμως έχουν ζητήσει προσκλήσεις απ’ την "πράσινη" ΠΑΕ για λόγους σκάουτινγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάλαγα, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Σασουόλο, η Βέρντερ Βρέμης, η Χέρτα Βερολίνου και η Μπέτις, ενώ θα υπάρχουν κι αρκετά ακόμη κλαμπ που θα έρθουν στη χώρα μας αθόρυβα.

Κι αν η παρουσία των "κόκκινων διαβόλων" είναι μάλλον… συνηθισμένη (υπό την έννοια πως ο σκάουτ που έχει για τα Βαλκάνια είναι μονίμως "παρών" σ’ όλα τα μεγάλα ελληνικά ματς), ενώ η Βέρντερ και η Χέρτα δεν… ξενίζουν, αφού η ελληνική "αγορά" είναι απ’ αυτές που βλέπουν πολύ συχνά για τα μεταγραφικά τους "ψώνια", η παρουσία ανθρώπου της Μπέτις έχει συγκεκριμένο "στόχο": Τον Λούκας Βιγιαφάνιες!

ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού έχει μπει στο στόχαστρο των Σεβιγιάνων εδώ κι αρκετούς μήνες. Απ’ τον εφετινό, εκτός έδρας αγώνα του "τριφυλλιού" με τη Θέλτα στο "Μπαλαΐδος", όπου κατά γενική ομολογία οι "πράσινοι" (αν κι έχασαν με δύο γκολ στο τελευταία δεκάλεπτο) άξιζαν να έχουν φύγει ακόμη και με το… διπλό. Εκεί ο "Βίγια" έκανε σπουδαίο ματς και έκτοτε μπήκε στο… μάτι της Μπέτις που πάντα είχε και έχει "αδυναμία" στους Λατινοαμερικάνους.

Επί του παρόντος δεν έχει γίνει η παραμικρή νύξη προς την πλευρά του Παναθηναϊκού ή του 25χρονου μεσοεπιθετικού (που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2019 με τους "πράσινους") και η παρουσία του σκάουτ της ισπανικής ομάδας, είναι ακόμη σε στάδιο "τσεκαρίσματος" και "επανελέγχου" της προόδου του. Αν περάσει ωστόσο (και) αυτό το "τσεκ" με καλό βαθμό, τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί για το καλοκαίρι…

News 24/7

24MEDIA NETWORK