Ομογενής επιχειρηματίας ετοιμάζεται να μπει στον ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ... ανάβει φωτιά και μεγαλώνει καθώς επιχειρηματίας εξ Αμερικής ετοιμάζεται να αναλάβει μέσω της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Διαβάστε στο ρεπορτάζ του Contra.gr όλες τις λεπτομέρειες από το επικείμενο deal που θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα της Κρήτης.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Είναι γνωστό από την Τετάρτη -όπως το αποκάλυψε η ιστοσελίδα gentikoule.gr- πως ο ΟΦΗ βρίσκεται σε συζητήσεις με επιχειρηματία εξ Αμερικής, ο οποίος δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της αγοράς της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ας πάμε το θέμα ένα βήμα παραπέρα, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας όλες τις λεπτομέρειες της επικείμενης συμφωνίας.

* Το όλο θέμα άρχισε από τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη. Αυτοί είναι που βρήκαν τον Ελληνα ομογενή επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Αμερική και οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει "γερό πορτοφόλι".

* Οι τρεις έτρεξαν το θέμα και από την Τετάρτη βρίσκονται στο Ηράκλειο εκπροσωπώντας τον επιχειρηματία. Οι τρεις τους μιλούν με τους μετόχους του ΟΦΗ και σύμφωνα με πληροφορίες δεν μιλάμε πλέον απλά για ενδιαφέρον, αλλά για προχωρημένη κατάσταση. Τόσο προχωρημένη που σύντομα είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει η τελική συμφωνία.

* Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει "ψηθεί" με το όλο πρότζεκτ και θέλει να μπει δυναμικά στον ΟΦΗ. Θέλει να να επενδύσει στον ΟΦΗ σε όλους τους τομείς, με βασικότερο το γήπεδο. Ο υποψήφιος αγοραστής θέλει να χτίσει νέο γήπεδο στην ομάδα του ΟΦΗ και έπειτα να ρίξει το βάρος όχι μόνο στην πρώτη ομάδα, αλλά και στις Ακαδημίες. Με λίγα λόγια θέλει να κάνει έναν μεγάλο ΟΦΗ, λύνοντας δια παντός το οικονομικό του πρόβλημα.

* Είναι χαρακτηριστικό πως άνθρωποι που γνωρίζουν λεπτομέρειες επί του θέματος και παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση, είναι αισιόδοξοι και μιλούν για "μεγάλα πράγματα" που θα ενθουσιάσουν τους φίλους του κρητικού συλλόγου.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

* Ο επιχειρηματίας, το όνομα του οποίου διατηρείται σαν επτασφράγιστο μυστικό, αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις του ΟΦΗ, θα πάρει όλο το πακέτο και θα είναι το απόλυτο αφεντικό.

* Το όλο θέμα, που επαναλαμβάνουμε πως βρίσκεται στην τελική του ευθεία και τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις, έχει και... παρακλάδια. Το σημαντικότερο είναι ότι η τριάδα που το έχει αναλάβει και έφερε τον ΟΦΗ σε επαφή με τον ομογενή επιχειρηματία, δηλαδή οι Γιώργος και Γιάννης Σαμαράς και Ηλίας Πουρσανίδης, θα έχουν ενεργό ρόλο στην επόμενη μέρα του ΟΦΗ. Μάλιστα -κι εδώ είναι η είδηση- ο Γιώργος Σαμαράς είναι αποφασισμένος να σταματήσει το ποδόσφαιρο για να ασχοληθεί με την αγαπημένη του ομάδα, από πόστο μακριά από το... χορτάρι.

* Αν θυμάστε, ο Γιώργος Σαμαράς με δηλώσεις του στην εκπομπή SuperBALL στο παρελθόν είχε τονίσει πως αν γυρνούσε ποτέ στην Ελλάδα θα ήταν μόνο για τον ΟΦΗ. Και να, λοιπόν, που ετοιμάζεται έστω κι αν η επιστροφή δεν θα συνδυαστεί με... ποδόσφαιρο.

* Ολα, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες. Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή θέλουν τον ΟΦΗ να ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα και ο ομογενής επιχειρηματίας εξ Αμερικής να του αλλάξει επίπεδο σε μία ιστορική στιγμή για τον σύλλογο. Με νέο γήπεδο, νέο ξεκίνημα, μεγάλες βλέψεις, ονειρεμένο μέλλον. Οψόμεθα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK