Όνειρο ήταν και πάει ο Κάμπελ για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός πήγε να εκμεταλλευτεί την διάθεση της Άρσεναλ να τον αφήσει τον Τζόελ Κάμπελ όμως αποδείχτηκε πως δεν μπορούσε να κοντράρει ομάδα της Serie A για τον Κοσταρικανό. Έστω νεοφώτιστη...

Όνειρο ήταν και πάει ο Κάμπελ για τον Ολυμπιακό
EUROKINISSI

Η Άρσεναλ είχε αποφασίσει να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Τζόελ Κάμπελ και να μην τον κρατήσει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου μαζί της και αυτό έδωσε την ελπίδα στον Ολυμπιακό πως θα μπορούσε να κάνει την υπέρβαση και να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική του γραμμή με τον Τζόελ Κάμπελ.

Έναν παίκτη που η αξία του είναι γνωστή στο ελληνικό φίλαθλο κοινό τόσο μέσα από την παρουσία του με την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα και πολύ περισσότερο με την πολύ καλή θητεία που είχε πριν μερικά χρόνια στους Πειραιώτες, με τον Μίτσελ στην άκρη του πάγκου τους.

Δυστυχώς όμως για τον Ολυμπιακό προέκυψε εμπόδιο που δεν ήταν εύκολο να ξεπεράσει από τη γειτονική μας Ιταλία, με την νεοφώτιστη στη Serie A Φροζινόνε (3η την περασμένη σεζόν στη Serie B, εξασφάλισε την άνοδο μέσω πλέι οφ) να έρχεται σε συμφωνία με τους Λονδρέζους για την απόκτησή του.

Μάλιστα, η ιταλική ομάδα θα τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτζο να αποκαλύπτει πως ο Κάμπελ είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική ομάδα.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ", δήλωσε ο 26χρονος άσος όταν έφτασε στην ιδιωτική κλινική "Villa Stuart" για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Φροζινόνε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK