Οπαδός του ευχήθηκε θάνατο κι εκείνος πήγε για "τσαμπουκά"

Θύμα φραστικής επίθεσης από οπαδούς της Σέλτικ έπεσε ο Νάτσο Νόβο στο αεροδρόμιο του Μπέλφαστ. Σε έξαλλη κατάσταση ο Ισπανός πλησίασε έναν εξ αυτών ζητώντας του τον λόγο. (VIDEO)

Οπαδός του ευχήθηκε θάνατο κι εκείνος πήγε για "τσαμπουκά"

Ο Νάτσο Νόβο ήταν απ' τα πιο αγαπητά παιδιά της εξέδρας των Ρέιντζερς. Στον σύλλογο της Γλασκώβης έμεινε έξι ολόκληρα χρόνια κερδίζοντας πέντε τρόπαια, μεταξύ των οποίων και τρία πρωταθλήματα.

Στον αντίποδα, οι οπαδοί της Σέλτικ εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να μην τον έχουν σε εκτίμηση. Το αντίθετο μάλιστα! Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε σκωτσέζικο ντέρμπι γινόταν αποδέκτης υβριστικών συνθημάτων. Χαρακτηριστικό είναι το σύνθημα: "μακάρι να πεθάνεις στον ύπνο σου Νάτσο Νόβο".

Ο 39χρονος Ισπανός έμελλε να το ακούσει ξανά κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Μπέλφαστ από παρευρισκόμενους οπαδούς των Καθολικών, οι οποίοι τον περίμεναν για να τον αποδοκιμάσουν.

Ένας εξ αυτών τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, με τον Νόβο να αντιδρά εμφανώς ενοχλημένος ζητώντας του τον λόγο: "Τι στον δ@@@@ο σου έχω κάνει; Γιατί δεν με σέβεσαι;", του είπε.

Οι τόνοι έπεσαν και το θέμα δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Νόβο τον περασμένο Γενάρη υπέστη καρδιακή προσβολή εν ώρα φιλικού αγώνα στο Βερολίνο και έδινε μάχη για την ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK