Ώρα αποφάσεων στην ΑΕΚ

Που θα καθίσει τελικά η... μπίλια; Οι... ζυμώσεις για την επόμενη μέρα στον πάγκο της Ένωσης έχουν αρχίσει, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι αυτός που για ακόμη μία φορά θα πάρει την κρίσιμη απόφαση.

Ώρα αποφάσεων στην ΑΕΚ
melissanidis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αυτό που προκύπτει σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είναι ότι ο Ζοζέ Μοράις μετράει ώρες στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο. Αν παραμένει ακόμη μετά τη νέα ήττα στην Τρίπολη, είναι επειδή μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει καταλήξει στον αντικαταστάτη του Πορτογάλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προεργασία που έχει γίνει είναι μικρή, καθώς μέχρι την Πέμπτη η ΑΕΚ στήριζε τον Μοράις και διέρρεε ότι δεν κρίνεται από το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Αστέρα.

Πλέον είναι κοινή πεποίθηση ότι ο Πορτογάλος δεν μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατό να παραμείνει στο "τιμόνι" της ομάδας για πολύ ακόμη. Το πιο πιθανό πάντως είναι ο Μοράις να καθίσει στον πάγκο και στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Λεβαδειακό την Τρίτη και οι όποιες εξελίξεις να... τρέξουν από εκεί και έπειτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η... ρίζα του κακού και τα τρία "μονοπάτια"

News 24/7

24MEDIA NETWORK