Οραμα τίτλου και "καρφιά" από τον Κάναντι!

H ιδέα της κατάκτησης του τίτλου δεν είναι κάτι που έχει αποβάλλει από τη σκέψη του ο Νταμίρ Κάναντι ο οποίος θέλει να διατηρήσει ζωντανή τη φλόγα της υπέρβασης για την ομάδα του.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παράλληλα, όμως ο Αυστριακός συνεχίζει να εκτοξεύει και μπηχτές για τη διαιτησία.

Ολα αυτά σε μία τυπική συνέντευξη Τύπου την οποία πάντως ο προπονητής του Ατρομήτου φρόντισε να διανθίσει με ωραίες ατάκες:

Ιδού: Ο μεγάλος μας στόχος είναι να παίξουμε στην Ευρώπη και αν κάτσω να σκεφτώ τους προηγουμένους μήνες, από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, ο στόχος ήταν να φτιάξουμε ομάδα για να βγούμε στην Ευρώπη. Δεν θέλαμε να βρεθούμε σε άλλη θέση με περισσότερη πίεση.

Αν την 25η αγωνιστική είμαστε κοντά, δηλαδή σε μια απόσταση 5 βαθμών, τότε θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα. Ίσως τότε αυτό που ονειρεύονται στην Ελλάδα για τη Λέστερ, ίσως να το καταφέρουμε. Με κάνει πολύ περήφανο το γεγονός ότι ο Ατρόμητος μπορεί να συγκρίνεται με μεγαλύτερα κλαμπ. Είναι μία επιβράβευση για την οργάνωσή της, για τη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα. Είναι σεβασμός που μας αντιμετωπίζουν τόσο αμυντικά.

Έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε, όπως φάνηκε με τον Παναιτωλικό. Είναι δύσκολο να μείνεις σε τόσο υψηλό επίπεδο και τόσο κοντά, πόσω μάλλον όταν ο Ατρόμητος δεν παίρνει τόσο εύκολα σφυρίγματα, όπως οι άλλες ομάδες. Για αυτό είμαι περήφανος που είμαι προπονητής του Ατρόμητου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK