Οργή για την τιμωρία

Οργή για την τιμωρία

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου

Πρώτο σπουδαίο παιχνίδι στο Αλκαζάρ (με αντίπαλο την ΑΕΚ), πρώτη τιμωρία για τη Λάρισα. Οι Θεσσαλοί τιμωρήθηκαν με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί τους στο παιχνίδι με τη Ένωση και πλέον θα με κόσμο στο πλευρό τους θα παίξουν εκ νέου την 7η αγωνιστική με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Θα καταθέσουν πάντως έφεση στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ πιστεύοντας πως θα πληρώσουν απλώς πρόστιμο, όπως αρχικά θεωρούσαν.

Για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. " Είναι πραγματικά μεγάλη η πικρία μας για τη σε βάρος μας άδικη απόφαση του Πρωτοβαθμίου Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΠΑΕ, η οποία θεωρούμε ότι βασίζεται σε μια ασταθέστατη καταγραφή γεγονότων, τα οποία δεν διαπίστωσε κανείς από όσους βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο, μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ. Ασφαλώς, η πικρία μας εντείνεται από την διαπίστωση των δύο μέτρων και δύο σταθμών που επικρατούν ως προς την εκτίμηση κι επιβολή των ποινών (ίδια ποινή για τα γεγονότα του αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ, μικρότερη για τα γεγονότα του αγώνα Λεβαδειακός - ΠΑΟ και χρηματικό πρόστιμο στην ΑΕΚ στην υπόθεσή μας).

Η σοβαρότητα του θέματος, δεδομένου ότι η ακεραιότητα της έδρας αποτελεί για εμάς αυτοσκοπό στην φετινή περίοδο, μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο, προκειμένου να αγωνιστούμε για την συγκέντρωση των επιχειρημάτων, που θα πείσουν το Δευτεροβάθμιο Οργανο, όπου και προσφεύγουμε, για την ασάφεια των υποτιθέμενων γεγονότων, την ορθότητα των σκέψεών μας και το άδικο της ποινής

".

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Σάββατο ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη θα ανακοινωθεί μετά την προπόνηση από το Γιώργο Δώνη, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Στουρνάρα και Ζιάγκα.


News 24/7

24MEDIA NETWORK