Οργή Βενγκέρ για τη Ρεάλ

Οργή Βενγκέρ για τη Ρεάλ
Ο γνωστότερος γκρινιάρης της Πρέμιερσιπ ως γνωστόν δεν είναι άλλος από τον τεχνικό της Αρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ. Τις προηγούμενες μέρες ο Πορτογάλος προπονητής της «Βασίλισσας» Κάρλος Κεϊρόζ ανακοίνωσε τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους της ομάδας του για το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Τιερί Ανρί να είναι μεταξύ αυτών.

Αυτή η ενέργεια ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη από τον Αλσατό, που «επιτέθηκε» στην Ρεάλ για τον τρόπο που λετούργησε: «Εάν εγώ ήθελα ένα παίκτη από την Ρεάλ τότε πρώτα θα μιλούσα με τον σύλλογο και δεν έδινα το θέμα στις εφημερίδες. Αυτό που έγινε είναι άδικο για τους ποδοσφαιριστές του Κεϊρόζ, για την Αρσεναλ και εκτός αυτού σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται περισσότερη λεπτότητα».

Εν τω μεταξύ ο Ανρί σε δηλώσεις που είχε κάνει τον περασμένο μήνα στον ισπανικό Τύπο είχε προχωρήσει σε διάψευση των σεναρίων που τον ήθελαν να οδεύει προς την Πριμέρα Ντιβιζιόν, ωστόσο μετά τις δηλώσεις τους Κεϊρόζ αυτά ξαναφουντώνουν για τα καλά.

Πάντως ο Ανρί που πέτυχε το 100ο του γκολ στην Πρέμιερσιπ απέναντι στην Σαουθάμπτον το απόγευμα της Τρίτης με νέες του δηλώσεις προσπάθησε εκ νέου να βάλει τέλος στη φημολογία:

«Θα μείνω στην Αρσεναλ. Είναι ευτυχισμένος εδώ. Το έχω πει τόσες πολλές φορές που πλέον έχει αρχίσει να γίνεται βαρετό. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Περνάω καλά εδώ και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Όπως βλέπετε δεν με απασχολούν τα σενάρια. Η ομάδα πάει καλά, παίζω για ανθρώπους που με αγαπούν και αυτό είναι που ήθελα από τότε που ήμουν νέος στο χώρο. Από τη στιγμή που ο διαιτητής σφυρίζει την έναρξη του αγώνα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Μέχρι κάποιο σημείο είναι κολακευτικό να ασχολούνται μαζί σου, όμως έχω ξεκαθαρίσει πως περνάω καλά στην Αρσεναλ».







News 24/7

24MEDIA NETWORK