Όσα δεν ήξερες για τον Ράφα Μπενίτεθ τα 'πρόδωσε' ο ίδιος

Ο Ράφα Μπενίτεθ περιέγραψε ό,τι συμβαίνει στη ζωή έξω από το γήπεδο. Ποιο άθλημα έκανε πιτσιρικάς, τι είδους ταινίες του αρέσουν να βλέπει, τι πτυχίο έχει, ποια προγράμματα δείχνει η τηλεόραση του σπιτιού, πώς λένε τον αγαπημένο σκύλο του.

Όσα δεν ήξερες για τον Ράφα Μπενίτεθ τα 'πρόδωσε' ο ίδιος
AP PHOTO/TIM IRELAND

Κάθε προπονητής είναι μια διττή προσωπικότητα. Από τη μία αυτός που βλέπεις στο γήπεδο, όταν κάθεται στον πάγκο, ή αυτός που κινείται στ' αποδυτήρια. Από την άλλη ο άνδρας με μια κοινή καθημερινότητα, εργένικη ζωή ή οικογένεια.

Λογικό είναι η πλειονότητα του κοινού ασχολείται με όσα πράττουν στη δουλειά τους. Γι' αυτήν κρίνονται, προσλαμβάνονται, πληρώνονται ή απολύονται. Οι περισσότεροι εξ αυτών άλλωστε προτιμούν να μην προβάλουν την ιδιωτική ζωή τους, κρατώντας στεγανά και προστατεύοντας τους οικείους τους.

Αν, για οποιονδήποτε λόγο, κάποιος πάντως καταφέρε να τους 'ανοίξει, τότε το απολαμβάνουν.Σαν τον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος μίλησε για τον εαυτό του, τις ταινίες που βλέπει και τη ζωή στο σπίτι. Κυρίως δε πώς οι κόρες του τον κάνουν ό,τι θέλουν.

Μάθε λοιπόν ότι ο νυν προπονητής της Νιούκαστλ...

> Όταν ήταν πιτσιρικάς λάτρευε τον Μπρους Λι.

> Από τα 6 ως τα 13 έκανε τζούντο και είναι κάτοχος της καφέ ζώνης. Όταν στα 16, έχοντας σταματήσει την προπόνηση, έδωσε εξετάσεις για τη μαύρη απέτυχε.

> Του αρέσει να βλέπει ταινίες του Κλιντ Ίστγουντ. Όχι του σκηνοθέτη. Του ηθοποιού. Τα 'σπαγκέτι γουέστερν' του Σέρτζιο Λεόνε. Κι ας φορούν ρολόγια οι Ινδιάνοι.

> Έναν από τους τρεις σκύλους του τον φωνάζει 'Γκούφι'.

> Έχει δύο κόρες από το γάμο του με την Μαρία Μοντσεράτ to 1998. Η Κλαούντια είναι 20 και η Άγκατα 16.

> Για ένα μήνα είχε 'καρφωθεί' μπροστά από τον υπολογιστή του παίζοντας πασιέντζα. Ήθελε να καταρρίψει το ρεκόρ της συζύγου του. Τα κατάφερε.

> Είναι πτυχιούχος γυμναστής.

> Οι κόρες του είναι 20 (Κλαούντια) και 16 (Άγκατα) ετών αντίστοιχα.

> Μετά από απαίτηση της κόρης του ακολούθησε στο instagram τους Αντ & Ντεκ, ένα τηλεοπτικό δίδυμο με καταγωγή από το Νιούκαστλ. Όπως επίσης τον Τζέιμς Μπέι.

> Η τηλεόραση του σπιτιού του δεν δείχνει ποδόσφαιρο που θέλει ο ίδιος. Δείτε τηλεριάλιτι όπως το Geordie Shore και το Big Brother, γιατί κουμάντο κάνουν οι κόρες του.

> Κουβεντιάζει πολύ με τα παιδιά του για να καταλαβαίνει πώς σκέφτονται οι νέοι. Διότι οι ποδοσφαιριστές είναι συνομίληκοι ή λίγο μεγαλύτεροι από τις κόρες του.

Μια ζωή γεμάτη εικόνες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK