ΟΣΦΠ: Τους τρόμαξε ο Γεωργάτος

Λαμπρή υπήρξε την Τρίτη ηεκδήλωση για την παρουσίαση των πολυτελών σουιτών του νέου σταδίου Καραϊσκάκη. Ωστόσο το πρωί της Τετάρτης οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στην καθημερινότητα των προπονήσεων, με τον Γρηγόρη Γεωργάτο να προκαλεί προς στιγμήν τουλάχιστον την ανησυχία του Ολεγκ Προτάσοφ, μιας και αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς με συνέπεια να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα σε σχέση με τους συμπαίκτες του. Τα εισιτήρια του αγώνα με την Ξάνθη.

ΟΣΦΠ: Τους τρόμαξε ο Γεωργάτος
Λαμπρή υπήρξε την Τρίτη η εκδήλωση για την παρουσίαση των πολυτελών σουιτών του νέου σταδίου Καραϊσκάκη. Ωστόσο το πρωί της Τετάρτης οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στην καθημερινότητα των προπονήσεων, με τον Γρηγόρη Γεωργάτο να προκαλεί προς στιγμήν τουλάχιστον την ανησυχία του Ολεγκ Προτάσοφ, μιας και αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς με συνέπεια να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Ωστόσο δεν εκφράζονται ανησυχίες από το ιατρικόεπιτελείο του Ολυμπακού για πιθανότητα μη συμμετοχής του στο παιχνίδι της Ριζούπολης με την Ξάνθη, αφού όπως χαραξτηριστικά αναφέρεται, ο παίκτης από την Πέμπτη θα μπει και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως και οι Τζόρτζεβιτς, Βενετίδης είναι τραυματίες, κάτι που σημαίνει πως ενδεχόμενη απώλεια και Γεωργάτου αφήνει «γυμνή» την αριστερή πτέρυγα του Ολυμπιακού σε μια περίοδο που κάθε αγώνας είναι καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναφορικά πάντα με τον Γεωργάτο να αναφέρουμε πως ο χαρισματικός αριστερός ακραίος των πρωταθλητών βρίσκεται στο όριο καρτών, με συνέπεια ο Ουκρανός τεχνικός να του έχει δώσει ειδικές οδηγίες προκειμένου να μην αντικρύσει κίτρινη στο επικείμενο παιχνίδι με την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, αφού στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ταξιδέψουν στην Κρήτη για να αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ, σε μια έδρα δηλαδή που παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια οι γηπεδούχοι τα δίνουν όλα για τους βαθμούς.

Στα υπόλοιπα θέματα της προπόνησης οι Τζόρτζεβιτς και Καρεμπέ έκαναν θεραπεία και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Φάνης Κατεργιαννάκης ακολούθησε επίσης ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Βενετίδης, Χούτος και Ελευθερόπουλος έκαναν θεραπεία. Ο Γιουράι Μπούτσεκ από την πλευρά του γυμνάστηκε συντηρητικά. Η ομάδα θα προπονηθεί και πάλι το πρωί της Τετάρτης.

Πάντως χαρακτηριστικό του κύματος τραυματισμών που έχει πλήξει τον Ρέντη το τελευταίο διάστημα είναι το γεγονός πως ο Ολεγκ Προτάσοφ δεν έχει προς στιγμήν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει οικογενειακό διπλό. Συγκεκριμένα την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του ο Ουκρανός χωρίστηκαν σε δυο οκτάδες και πραγματοποίησαν ασκήσεις με μπάλα.

Για όσους ξαφνιάζονται με την παρουσία του Ελευθερόπουλου στην σημερινή προπόνηση, μετά την ανακοίνωση-καταπέλτη που εξέδωσε εναντίον του την Τρίτη η ΠΑΕ αναλύοντας εκτενώς τις απολαβές του παίκτη όλα τα χρόνια που αγωνίζεται στην ομάδα, να αναφέρουμε πως ήταν απόλυτα αναμενόμενη. Είναι αλήθεια πως από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να μην αποδεχθεί την πρόταση που του έκανε ο Ολυμπιακός περί λύσης της συνεργασίας τους απειλείται πλέον με διακοπή συμβολαίου, αν βέβαια δώσει τέτοιο δικαίωμα.

Αυτό αυτομάτως συνεπάγεται πως ο 27χρονος πορτιέρο θα είναι από εδώ και πέρα απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις του έναντι του συλλόγου, ενώ παράλληλα πλην συγκλονιστικού απροόπτου, δεν πρόκειται να κάνει κάποια δήλωση για τη στάση του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο και την πρόσφατη ανακοίνωση, αφού το τελευταίο που επιθυμεί αυτή τη στιγμή είναι να προκαλέσει.

Πάντως αν μη τι άλλο οι απόψεις για τη στάση του Ολυμπιακού απέναντι στον Ελευθερόπουλο διίστανται. Είναι γεγονός πως η κίνηση της ΠΑΕ να δώσει στη δημοσιότητα τις οικονομικές λεπτομέρειες της συνεργασίας την με τον ποδοσφαιριστή, από ηθικής τουλάχιστον απόψης, είναι λανθασμένη, μιας και εκθέτει ανεπανόρθωτα τον αθλητή στα μάτια του κόσμου. Ο αντίλογος πάλι λέει πως ο Ελευθερόπουλος απόλαυσε στον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια προνόμια που συνάδελφοι του δεν θα μπορέσουν να χαρούν ούτε στα όνειρα τους.

Βέβαια μην ξεχνάμε πως ο Ελευθερόπουλος δεν έβαζε μόνος του τα μηδενικά στα συμβόλαια που υπέγραφε, αλλά αντίθετα κάποιος του τα προσέφερε. Η ουσία όμως της υπόθεσης είναι πως από τη στιγμή που η σχέση τουαθλητή με την ΠΑΕ πήρε αυτή την τροπή, σε συνδυασμό με την, κατά κοινή παραδοχή, πολύ καλή πρόταση(500.000 Ευρώ) του Ολυμπιακού προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο του, ίσως θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο να αποχωρήσει. Εν πάση περιπτώσει καθένας έχει την κρίση και τη δυνατότητα να βγάλει τα συμπεράσματα του.

*** Εν τω μεταξύ ο Ολεγκ Προτάσοφ αναμένεται την Πέμπτη να δώσει και πάλι το παρών στο γήπεδο της Καισαριανής προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι μεταξύ τηςΕθνικής μας ομάδας των Ελπίδων με την αντίστοιχη της Ουκρανίας. Οτεχνικός του Ολυμπιακού έχει σχηματίσει αρκετά καλή εικόνα για τον επιθετικό τουΠΑΣΓιάννενα Μπούρμπο αλλά και για τον Φυντανίδη, που είναι αμυντικός και αγωνίζεται στην Καλαμαριά. Ασφαλώς δεναποκλείεταιο Ουκρανός ναέχει βάλει στο μάτι και κάποιον από τους ταλαντούχος συμπατριώτες του.



Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ξάνθη:

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 08.02.2004 και ώρα 17:00, ανακοινώνει ότι εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται:

Α) από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πλατεία Αλεξάνδρας - Λιμένας Ζέας, Πειραιάς):

*Την Πέμπτη 05.02.2004, ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00
*Την Παρασκευή 06.02.2004, ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00
*Το Σάββατο 07.02.2004, ώρες διάθεσης 10:00 - 15:00

Β) από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. Καμάρας" Ριζούπολης, που βρίσκονται στις boutique έξω από τις θύρες 2 και 8:

*Την Κυριακή 08.02.2004, από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα

Τιμές εισιτηρίων

Για τα μέλη 10 € (Σύνδεσμοι), 15 €, 20 €, 100 €
Για τα μη μέλη 25 € ΘΥΡΑ 1Α





































News 24/7

24MEDIA NETWORK