Όταν ο Κλάους γίνεται... Καζαντζάκης!

Το πολύ ιδιαίτερο γκράφιτι, με την φιγούρα του κορυφαίου Έλληνα λογοτέχνη και... ένα ψαγμένο στίχο του από το μυθιστόρημα “Αναφορά στον Γκρέκο”, αποτέλεσε την “απάντηση” του Στέφανου Αθανασιάδη μέσω ανάρτησης του στο Instagram. Ο παραλληλισμός με τη δική του...Ιερά Εξέταση στον ΠΑΟΚ.

Όταν ο Κλάους γίνεται... Καζαντζάκης!
klaus athanasiadis

O Κλάους Αθανασιάδης δεν περνάει τις... καλύτερες ημέρες στον ΠΑΟΚ. Μάλλον τις χειρότερες, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά τα όσα ακολούθησαν την ήττα από τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη και την αμφισβήτηση που βιώνει. Μπορεί να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις αλλά γενικότερα το μέλλον του στην ομάδα θα εξαρτηθεί κατά μεγάλο βαθμό στο ραντεβού που θα έχει με τον Ιβάν Σαββίδη, όταν ο τελευταίος έρθει στην Ελλάδα.

Ο ιδιοκτήτης – πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι ενοχλημένος με τον Κλάους και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις εμφανίσεις και την σχεδόν μηδενική παραγωγικότητά του αλλά κυρίως με τα όσα κάνει εκτός γηπέδων. Ο Σαββίδης θέλει από τον αρχηγό της ομάδας να είναι ο ηγέτης της παντού και να δίνει το παράδειγμα στους συμπαίκτες του (ειδικότερα στους νεότερους). Ως προς το τελευταίο υπάρχουν πολλά παράπονα για τον Αθανασιάδη από τον Σαββίδη και θα πρέπει να περιμένουμε την συνάντησή τους ώστε να δούμε αν θα του δώσει μια ακόμη ευκαιρία ή θα επιβεβαιωθούν τα σενάρια αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ(με πώληση ή με δανεισμό και οψιόν αγοράς του).

Ήδη υπήρξε φημολογία για ενδιαφέρον της γερμανικής Ινγκολσταντ ενώ πάντα υπάρχει και η προοπτική της Κίνας ενόψει Γενάρη, χωρίς να ξέρουμε πόσο ...συγκινεί τον άσο, παρά τα δεδομένα πολύ καλά λεφτά που υπάρχουν στην συγκεκριμένη αγορά.

Σίγουρα πάντως δεν είναι τυχαίο το τάιμινγκ που επέλεξε ο Κλάους Αθανασιάδης να... σπάσει την σιωπή του, με την σημερινή ανάρτησή του στο Instagram. Όχι βέβαια πως μας έκανε πολύ σοφότερους αλλά τουλάχιστον μάθαμε πως διαβάζει και του αρέσει ο Νίκος Καζαντζάκης. Ο διεθνής φορ ανέβασε μια φωτογραφία με την φιγούρα του κορυφαίου Έλληνα λογοτέχνη ενώ διαβάζει, ζωγραφισμένη(γκράφιτι) στον άσπρο τοίχο ενός μικρού σπιτιού (το οποίο πάντως περισσότερο παραπέμπει σε ...φυλακή με κάγκελα) και αποτυπωμένη την φράση “ κι ένας ανήφορος έλαμψε μπροστά του” !!

Στίχος που προέρχεται από το μυθιστόρημα “Αναφορά στον Γκρέκο” του Νίκου Καζαντζάκη. Με την επιλογή της συγκεκριμένης φράσης αλλά και του... αφορισμένου συγγραφέα(είχε χαρακτηριστεί από την Εκκλησία της Ελλάδας σαν ιερόσυλος, είχε αφοριστεί από την Ιερά Σύνοδο της Ορθόδοξης Εκκλησίας σαν “ο γιός του Σατανά”, αφορισμός όμως, που δεν ήταν έγκυρος αφού δεν έδωσε την συγκατάθεσή του ο Οικουμενικός Πατριάρχης Αθηναγόρας), να παραπέμπει στον δικό του παραλληλισμό. Πιθανότατα ο Κλάους Αθανασιάδης θέλησε να δείξει το πως νιώθει, τι σκέφτεται, γενικότερα την ψυχολογική του κατάσταση. Κάτι σαν να περνάει την δική του...Ιερά Εξέταση στον ΠΑΟΚ...


Όταν ο Κλάους γίνεται... Καζαντζάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατί ο Ιβάν τα πήρε χοντρά με τον Αθανασιάδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK