Όταν ο Κόρδοβα έκανε... γιο γιο το μισό Μεξικό

Ο φερόμενος ως μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Σέρχιο Κόρδοβα έκανε τρομερό Μουντιάλ U-20, ενώ πέτυχε και το καλύτερο γκολ της διοργάνωσης!

Venezuela's Sergio Cordova, right, fights for the ball with England goalkeeper Freddie Woodman during the final match of the FIFA U-20 World Cup Korea 2017 at Suwon World Cup Stadium in Suwon, South Korea, Sunday, June 11, 2017. (AP Photo/Lee Jin-man)
Venezuela's Sergio Cordova, right, fights for the ball with England goalkeeper Freddie Woodman during the final match of the FIFA U-20 World Cup Korea 2017 at Suwon World Cup Stadium in Suwon, South Korea, Sunday, June 11, 2017. (AP Photo/Lee Jin-man) AP

Ο Χάιμε Ρομερό περιμένει με τις βαλίτσες στο χέρι για να υπογράψει στην ΑΕΚ, από χθες όμως και έπειτα από διαρροή στον Τύπο της Βενεζουέλα ο Ισπανός απέκτησε... ανταγωνιστή στη θέση του και μάλιστα πρόκειται για παίκτη που αποτελεί πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Αναφερόμαστε στον Σέρχιο Κόρδοβα από την Βενεζουέλα που στα 19 του χρόνια και έπειτα από σούπερ εμφανίσεις στο Μουντιάλ U-20, επτά στο σύνολο με τέσσερα γκολ, έχει κάνει σε πρώτη φάση τα Μέσα της πατρίδας του να τον αποθεώνουν.

Ο ποδοσφαιριστής της Καράκας που μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης και στα άκρα βρίσκεται στο μικροσκόπιο της ΑΕΚ, ενώ παράλληλα δημοσιεύματα από την Βενεζουέλα αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος έχει μπει στο στόχαστρο κι άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Στην ΑΕΚ πάντως δεν προχωρούν τον "έτοιμο" Ρομερό, αφού είναι ξεκάθαρο πια ότι κάτι περιμένουν στη συγκεκριμένη θέση.

Ένα από τα γκολ του Σέρχιο Κόρδοβα στο Μουντιάλ και συγκεκριμένα αυτό κόντρα στο Μεξικό ήταν και το καλύτερο της διοργάνωσης. Δείτε το:

(AP Photo/Lee Jin-man)

News 24/7

24MEDIA NETWORK