Όταν ο Μπαπέ φορούσε μπλούζα των "κανονιέρηδων"

Μιλάει για αυτόν όλη η Ευρώπη. Τα μεγαλύτερα κλαμπ καραδοκούν για να πάρουν τη μεταγραφή του, με τη Μαδρίτη όμως να εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος προορισμός του. Ο Κιλιάν Μπαπέ όμως φαίνεται να είχε άλλη αγαπημένη ομάδα, σε μικρότερη ηλικία. (PHOTO)

Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring his first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. Mbappe scored two goals as Monaco won 3-0. (AP Photo/David Vincent)
Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring his first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. Mbappe scored two goals as Monaco won 3-0. (AP Photo/David Vincent) AP

Η Μονακό αντιμετώπισε την Τρίτη το βράδυ (4/4) τη Λιλ, για το κύπελλο Γαλλίας, με την ομάδα του πριγκιπάτου να κερδίζει με 2-1. Στην αναμέτρηση έσμιξαν δύο παλιοί γνώριμοι. Ο Κιλιάν Μπαπέ και ο Σεμπαστιάν Κορκία. Ο 26 χρονος Κορκία, έχει παρελθόν με τον ταλαντούχο Γάλλο επιθετικό, καθώς είχαν βρεθεί μαζί για ένα διάστημα στην ΑΣ Μπόντι όταν ο Μπαπέ ήταν ακόμα πολύ μικρό παιδί.

Ενόψει και της αναμέτρησής τους, ο Κορκία είπε να... θυμηθεί τα ξέγνοιαστα παιδικά του χρόνια με τον στράικερ της Μονακό, ανεβάζοντας μία σχετική φωτογραφία της ομάδας.

Στη φωτογραφία εμφανίζεται η ομάδα της Μπόντι, στην οποία φαίνονται οι δύο γνώριμοι. Ο Μπαπέ, βρίσκεται στη φωτογραφία καθισμένος φορώντας μία φανέλα των "κανονιέρηδων"!

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

Πολύ γρήγορα, ήρθε και η απάντηση του 18χρονου Κιλιάν, που έγραψε: " Τεράστιε. Πάμε για να κερδίσει ο καλύτερος".

Ο Μπαπέ λοιπόν λίγα χρόνια πριν υποστήριζε το σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ, πολύ πιθανό και λόγω του συμπατριώτη του Τιερί Ανρί. Λέτε αυτό να παίξει ρόλο στην τελική επιλογή του επόμενου σταθμού στην καριέρα του, ή θα μείνει στην ομάδα που τον ανέδειξε, την Μονακό;

News 24/7

24MEDIA NETWORK