Όταν το "αρκετά καλό" δεν είναι πλέον αρκετό…

Υπάρχουν κοινά ανάμεσα στη Gillette και την Μπαρτσελόνα; Κι όμως υπάρχουν! Και οι δύο αντιπροσωπεύουν το "απόλυτο" σε θέματα ακρίβειας – η μία σε θέματα ανδρικής περιποίησης και η άλλη στο γήπεδο, εκφράζοντας την επιτομή του εξαιρετικού στο ξύρισμα και στο ποδόσφαιρο.

Όταν το "αρκετά καλό" δεν είναι πλέον αρκετό…

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή του άνδρα που γίνεται το "κλικ". Συνειδητοποιεί ότι το "αρκετά καλό" δεν είναι πλέον αρκετό… Είτε αυτό αφορά τη ζωή του, είτε το ξυραφάκι του.

Χάρη στην ακρίβεια που παρέχει το MACH 3 Turbo της Gillette, οι άνδρες μπορούν να έχουν την αίσθηση της καινούριας λεπίδας για περισσότερο χρόνο σε σχέση με τα ξυραφάκια μιας χρήσης και να κάνουν το επόμενο βήμα: από το "καλό" στο εξαιρετικό.

Όταν το "αρκετά καλό" δεν είναι πλέον αρκετό…

Ο εκ των κορυφαίων της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ Jr, μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός αθλητής και να αγωνίζεται σε μια κορυφαία ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει βιώσει κι ο ίδιος στιγμές "κλικ" όπως όλοι οι άνδρες στον κόσμο.

Ο Βραζιλιάνος "μοιράζεται" με τους θαυμαστές του στιγμές από τη ζωή του "πριν γίνει το κλικ".

Η ακρίβεια που παρέχει το MACH 3 Turbo της Gillette, δημιουργεί την αίσθηση της καινούριας λεπίδας για περισσότερο χρόνο σε σχέση με τα ξυραφάκια μιας χρήσης – μέχρι και για 10 ξυρίσματα.

Το MACH3 Turbo είναι καλύτερο από ένα καινούριο ξυραφάκι μιας χρήσης, μέχρι και το 10ο ξύρισμα.

Όταν το "αρκετά καλό" δεν είναι πλέον αρκετό…

Διαθέτει:

-τις πιο κοφτερές λεπίδες της Gillette, που μαζί με την προηγμένη επικάλυψη Thin Uniform Telomer (TUT) προσφέρουν ένα πιο άνετο ξύρισμα.

-ειδική προστασία για την επιδερμίδα, χάρη σε 10 μαλακά, ευέλικτα microfins που τεντώνουν απαλά το δέρμα πριν να έρθει σε επαφή με τη λεπίδα, χαρίζοντας μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στο ξύρισμα.

-άξονα περιστροφής, που προσαρμόζει την πίεση και εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση, ενώ παράλληλα διευκολύνει το ξέπλυμα του ξυραφιού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK