Οτσόα: Οι εμφανίσεις του "ταρακούνησαν" το κλαμπ των αστέρων

Την περίπτωση τιυ Γκιγιέρμο Οτσόα τσεκάρει η Παρί Σεν Ζερμέν για τα γκολπόστ της ομάδας, σύμφωνα με δημοσίευμα του FootMercato.

Mexico goalkeeper Guillermo Ochoa is seen prior to a soccer match against Peru Saturday, Sept. 24, 2022, in Pasadena, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Ο Γκιγιέρμο Οτσόα AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Στην Ευρώπη επέστρεψε μετά από μία τετραετία στο πρωτάθλημα του Μεξικού και την Αμέρικα, ο Γκιγιέρμο Οτσόα. για χάρη του ιταλικού πρωταθλήματος και της Σαλερνίτανα.

Ο Μεξικάνος γκολκίπερ στα 37 του χρόνια διανύει μία από τις καλύτερες αγωνιστικές περιόδους της καριέρας του με τα σενάρια να θέλουν κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με το FootMercato, μία απ' αυτές είναι και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές σε όλες τις θέσεις και βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του Μουντιαλικού γκολκίπερ.

Ο Οτσόα τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει πραγματοποιήσει 40 συμμετοχές με τις Αμέρικα και Σαλερνιτάνα διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 11 εξ αυτών.

Το συμβόλαιο του Μεξικανού με την ιταλική ομάδα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά υπάρχει ρήτρα ανανέωσής του για άλλα δύο χρόνια σε περίπτωση που συμφωνούν και οι δύο πλευρές.

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Η ομάδα του "τρελού" κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτησή του

Μπάγερν: Δεν ανανεώνει ο Ντέιβις, πόσο τον κοστολογεί η ομάδα

Λίβερπουλ: Ακολούθησε την "τακτική Χάκπο" στην υπόθεση Μακ Άλιστερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK