Μπάγερν: Δεν ανανεώνει ο Ντέιβις, πόσο τον κοστολογεί η ομάδα

100.000.000 ευρώ ζήτησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης η Μπάγερν Μονάχου προκειμένου να παραχωρήσει τον Αλφόνσο Ντέιβις, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα.

Bayern's Alphonso Davies plays the ball during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and FC Bayern Munich in Wolfsburg, Germany, Sunday, Feb. 5, 2023. (AP Photo/Michael Sohn)
Ο Αλφόνσο Ντέιβις AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Την διακοπή των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του ζήτησε από τους ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου ο Αλφόνσο Ντέιβις, καθώς θεωρεί πως δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο μετά από την αποχώρηση των Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Ο Καναδός αριστερός μπακ ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας να αρχίσουν και πάλι οι διαπραγματεύσεις την ερχόμενη σεζόν, κάτι που "ταρακούνησε" τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς το τωρινό συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει μέχρι το 2025.

Όπως αναφέρουν γερμανικά μέσα, η Μπάγερν κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή περίπου στα 100.000.000 ευρώ αλλά δεν εξετάζει, προς το παρόν τουλάχιστον, το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει άμεσα.

Βέβαια, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία ούτε και στις επόμενες διαπραγματεύσεις μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της Μπάγερν, δεν αποκλείεται να μπει πωλητήριο στον παίκτη προκειμένου να μην "χαθεί" ως ελεύθερος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο Κελαϊφί φέρνει ελεύθερο φορ για να "φτιάξει" τον Εμπαπέ

Μπάγερν: Ο Τούχελ ονειρεύεται χαφ της Μπάρτσα και "μπλέκει" τον Παβάρ

Ο Ποστέκογλου έχει έτοιμο τον αντί-Κέιν με τρεις ντουζίνες γκολ στην πλάτη του

News 24/7

24MEDIA NETWORK