Ουγιέ: "Ενα εισιτήριο... ησυχίας"

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Λιόν κόντρα στον Ολυμπιακό για να... αγοράσει ένα "εισιτήριο ησυχίας", όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Ζεράρ Ουγιέ στη συνέντευξη Τύπου, το οποίο θα οδηγεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. "Ο Ριβάλντο είναι μεγάλος παίκτης", τόνισε λίγο αργότερα στο contra.gr

Ουγιέ: "Ενα εισιτήριο... ησυχίας"

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Λιόν κόντρα στον Ολυμπιακό για να... αγοράσει ένα "εισιτήριο ησυχίας", όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Ζεράρ Ουγιέ στη συνέντευξη Τύπου, το οποίο θα οδηγεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

" Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θέλει να μας κερδίσει για να έχει ελπίδες πρόκρισης", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας για να συμπληρώσει: " Εμάς μας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρώτη θέση. Μας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσουμε ένα... εισιτήριο ησυχίας για τα επόμενα δύο παιχνίδια. Θέλουμε τη νίκη".

Ποια είναι τα στοιχεία που χρειάζονται στην αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους"; Ο Ουγιέ απαντά: " Χρειάζεται προσοχή, ταπεινότητα και ηρεμία. Εχω πίστη στους παίκτες μου. Δεν θέλω να αναφερθώ στην ενδεκάδα. Δεν το κάνω ποτέ πριν από αγώνα".

Σε ότι έχει να κάνει με τον κόσμο του Ολυμπιακού και την ατμόσφαιρα του γηπέδου: "Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι ένθερμοι, ειδικά στην έδρα τους. Ωστόσο, ο κόσμος δεν βάζει γκολ..."

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, ο Ζεράρ Ουγιέ μίλησε και στο contra.gr: "Δεν γνωρίζω αν θα αγωνιστεί αύριο ο Ριβάλντο. Αν παίξει θα προσπαθήσουμε να τον εξουδετερώσουμε. Είναι ένας μεγάλος παίκτης και μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη".
Στον επίλογο των δηλώσεών του, ο προπονητής της Λιόν υπογράμμισε: "Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες ελπίδες στον αγώνα του "Ζερλάν" γιατί πήγαινε και για την ισοπαλία. Αντίθετα, αύριο θα παίξει μόνο για τη νίκη. Αρα θα αγωνιστεί ανοιχτά".

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Φλορέν Μαλουντά, ο οποίος τόνισε: "Υπέφερα από πονοκεφάλους τελευταία, αλλά τώρα αισθάνομαι καλύτερα. Δεν παραπονιέμαι που δεν βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Θα εξακολουθώ να σκοράρω μέχρι το τέλος της σεζόν και θα είμαι ένα χρήσιμο εργαλείο για τον προπονητή μου.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη γιατί δεν έχει βαθμούς. Σίγουρα θα δεχθούμε πίεση, αλλά δεν ασχολούμαι με τον αντίπαλο. Κοιτάζω την δική μου ομάδα. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Το Τσάμπιονς Λίγκ είναι ένας από τους στόχους της Λιόν".

*** Πριν αρχίσει η συνέντευξη Τύπου, ο Ζεράρ Ουγιέ ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να κλείσουν τα κινητά. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του κάποιος... παραστράτησε με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τον Γάλλο: "Οι παίκτες μου είναι πιο πειθαρχημένοι από τους δημοσιογράφους..." , τόνισε ο Ουγιέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK