Ουγιέ: "Θα προτιμούσα να παίζει ο Ριβάλντο"

Ο Ζεράρ Ουγιέ χαρακτήρισε "τελικό" το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο "Ζερλάν".

Ουγιέ: "Θα προτιμούσα να παίζει ο Ριβάλντο"
Ο Ζεράρ Ουγιέ χαρακτήρισε "τελικό" το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο "Ζερλάν". Ο προπονητής της Λιόν, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε την δυσκολία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, έδειξε αισιόδοξος, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Ριβάλντο αν και ο Βραζιλιάνος είναι εκτός αποστολής.

" Οι Έλληνες δεν θα θέλουν να αποκλειστούν γι'αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το αποτέλεσμα του αγώνα της Τετάρτης δεν καθορίζει τη μοίρα των δύο ομάδων αφού ακόμα και αν κερδίσουμε αυτό δεν θα σημαίνει πως προκριθήκαμε. Απλά θα έχουμε κάνει ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση. Το παιχνίδι είναι τόσο σημαντικό όσο αυτό με τη Ρόζενμποργκ όταν κερδίσαμε. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα είναι πιο δύσκολος από ότι η Ρόζενμποργκ γιατί έχει περισσότερη εμπειρία".

"Θα προτιμούσα να παίζει ο Ριβάλντο όπως για παράδειγμα ο Ζιντάν στη Ρεάλ, για το καλό του θεάματος και του ποδοσφαίρου".
Ο Γάλλος τεχνικός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αναφέρθηκε στην επιτυχία της Εθνικής μας το καλοκαίρι του 2004: "Πέρασαν λιγότερο από δύο χρόνια όταν η Ελλάδα κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στα γήπεδα της Πορτογαλίας και αυτό δείχνει το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βρέθηκαν σε ένα δύσκολο όμιλο και δεν τα κατάφεραν. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα συνδεδεμένη με το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι καλή ομάδα και παραμένει πρώτη στο πρωτάθλημα Ελλάδας. Θα ήταν αναγκαίο να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας ώστε να διασφαλίσουμε το καλό αποτέλεσμα με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα" .

Τέλος ερωτηθείς για την απουσία του Ριβάλντο, ο κ.Ουγιέ τόνισε χαρακτηριστικά: " Θα προτιμούσα να παίζει ο Ριβάλντο για το καλό του θεάματος και του ποδοσφαίρου. Ισως να υπάρξει μία αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Αζαξιό".

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Μαχαμαντού Ντιαρά: "Οταν ήρθα στον ΟΦΗ ήμουν πολύ νέος. 17 χρόνων και 4 μηνών πήγα στον ΟΦΗ για να παίξω στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος. Δεν ήταν καθόλου εύκολο αφού ζύγιζα 59 κιλά ενώ ο μέσος όρος των άλλων παικτών ήταν στα 80. Το ελληνικό ποδόσφαιρο απαιτεί καλή φυσική κατάσταση ενώ δεν υπάρχει κενός χώρος στους αγώνες".

" Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια σκληρή μάχη. Δεν έχω κερδίσει ποτέ τον Ολυμπιακό σε τρεις αγώνες!. Θέλω εν τέλει να τον κερδίσω κάποια φορά καθώς η νίκη προσφέρει χαρά. Η ουσία είναι να κερδίσουμε είτε με 1-0 είτε με άλλο σκορ. Δεν φοβάμαι τον Ολυμπιακό αφού στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Είδα για παράδειγμα τι έγινε στην Αφρική με την Ακτή Ελεφαντοστού και το Καμερούν. Η ουσία είναι να κερδίσεις τους τρεις βαθμούς. Αυτός είναι ο σκοπός".

News 24/7

24MEDIA NETWORK