Ούτε "γάτος" γκολκίπερ απέτρεψε την ήττα της Λουκέρνης

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού προηγήθηκε με το πρώτο εφετινό γκολ της. Μέσα σε 5 λεπτά ωστόσο έχασε τα πάντα: προβάδισμα και βαθμούς. Τζάμπα οι εκπληκτικές επεμβάσεις του Σάλβι.

Ούτε "γάτος" γκολκίπερ απέτρεψε την ήττα της Λουκέρνης

Αν η Βασιλεία είναι σε κακή κατάσταση, η "λαβωμένη" (πέντε τραυματίες) Λουκέρνη δεν... βλέπεται. Το κυριακάτικο 2-1 από την Τουν την κολακεύει διότι αφενός ο Ροντρίγκες, με το πρώτο εφετινό γκολ της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League, τής έδωσε προβάδισμα στο 31' αφετέρου ο γκολκίπερ Σάλβι είχε τρομερή απόδοση με πολύ δύσκολες επεμβάσεις. Ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι γηπεδούχοι ξόδευαν τη μία κλασική ευκαιρία μετά την άλλη.

Πόσο ν' αντέξει ο... δύσμοιρος; Προδομένος από τη συνολικά προβληματική αμυντική λειτουργία, λύγισε. Δυο φορές μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του, στο 48' και 53', με αποτέλεσμα η δεύτερη ήττα σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος να μην αποφευχθεί!

Η Λουκέρνη, με αρχική διάταξη το 4-2-3-1 έπαιξε με Σάλβι, Σβέγκλερ, Κουστόδιο (55' Λουσάο), Σμιντ, Φέκα (83' Ντεμχασάι), Βόκα, Ούγκρινιτς, Σνέβλι, Βάργκας, Ροντρίγκες (64' Γκβίλια), Σέρμπφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK