Ούτε λεφτά για φανέλα δεν υπάρχουν στην Μπλακπουλ!

Η οικονομική κατάσταση της Μπλακπουλ είναι τόσο τραγική που ο τερματοφύλακας της ομάδας, Τζόι Λιούις, αναγκάστηκε να φορέσει υπογεγραμμένη φανέλα στο ματς κόντρα στην Ρέντινγκ καθώς δεν υπήρχε άλλη διαθέσιμη!

Ούτε λεφτά για φανέλα δεν υπάρχουν στην Μπλακπουλ!

Μία από τις χειρότερες χρονιές στην ιστορία της διανύει η Μπλακπουλ. Ο σύλλογος έχει υποβιβαστεί στην League 1 όντας στην τελευταία θέση της Championship εδώ και μήνες, ενώ η οικονομική της κατάσταση είναι τραγική.

Το καλοκαίρι σχεδόν όλοι οι παίκτες της έφυγαν και η ομάδα αναγκάστηκε να ακυρώσει την προετοιμασία στην Ισπανία που είχε οργανώσει, μιας και έμεινε με μόλις 8 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Ούτε λεφτά για φανέλα δεν υπάρχουν στην Μπλακπουλ!

Στο ματς κόντρα στην Ρέντινγκ (7/4) μάλιστα, ο τερματοφύλακας της ομάδας, Τζόι Λιούις αναγκάστηκε να φορέσει φανέλα που είχε νωρίτερα υπογράψει προκειμένου να δοθεί σε διαγωνισμό! Κι αυτό γιατί ο σύλλογος δεν είχε άλλες διαθέσιμες, αλλά ούτε και την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει άλλη.

Την είδηση έφερε στην επιφάνεια ο συμπαίκτης του Αντρέα Ορλάντι: "Πριν την έναρξη του παιχνιδιού είδα την φανέλα του Λιούις. Ήταν υπογεγραμμένη και θεώρησα πως μετά το ματς θα την δώσει κάπου μετά το παιχνίδι. Τελικά αποδείχθηκε πως δεν ήταν έτσι. Δεν είχε καν παρατηρήσει κάτι. Κι όταν τελικά το κατάλαβε και ζήτησε άλλη, του είπαν πως δεν υπήρχε καμία! Ήταν αστείο γιατί προσπάθεια να βάλει μια ταινία πάνω από την υπογραφή για να την καλύψει και έκανε ακόμη πιο γελοίο το σκηνικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK