Ούτε Νεϊμάρ, ούτε Σαλάχ: για αυτόν "σφάζεται" όλη η Ευρώπη

Τα μεταγραφικά σενάρια περιστρέφονται συνεχώς γύρω από τους Νεϊμάρ και Σαλάχ, όμως άλλος είναι ο διακαής πόθος των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και δεν είναι επιθετικός...

Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, left, and AC Milan's Lucas Biglia vie for the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Lazio, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 28, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, left, and AC Milan's Lucas Biglia vie for the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Lazio, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 28, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP IMAGE

Βασικό γρανάζι της Λάτσιο και διεθνής με τη Σερβία, ο Σ εργκέι Μιλίνκοβιτς -Σάβιτς έχει αρχίσει να γίνεται περιζήτητος σε όλη την Ευρώπη.

Μπορεί να μην αγωνίζεται στην επίθεση, όμως η «βρώμικη» δουλειά που κάνει στο γήπεδο είναι εμφανής, με τη τιμή του να αυξάνεται ασταμάτητα.

Όπως είχε αποκαλύψει πριν ένα μήνα ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Ίγκλι Τάρε « Το καλοκαίρι δεχτήκαμε και απορρίψαμε μία πρόταση ύψους 70 εκατ. ευρώ για τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς».

Και όπως έγινε γνωστό σήμερα από την ιταλική ιστοσελίδα Sport Mediaset, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «χτύπησε» τη πόρτα της ιταλικής ομάδας, ώστε να μάθει την αξία του 23χρονου.

Η απάντηση που έλαβε από τον πρόεδρο των «λατσιάλι» Κλαούντιο Λοτίτο; 150 εκατ. ευρώ παρακαλώ. Με αυτό το χρηματικό αντίτιμο θα ξεκινούσαν οι συζητήσεις για πιθανή αγορά του Σέρβου.

Εκτός των «κόκκινων διαβόλων», ενδιαφέρον για το διεθνή μέσο έχουν εκφράσει οι Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης και πριν λίγες μέρες η Γιουβέντους, με τις προσφορές όμως των «μνηστήρων» να μην ικανοποιούν «τα θέλω» των «μπιανκοσελέστι».

News 24/7

24MEDIA NETWORK