Ούτε ο Σεσκ Φάμπρεγκας θεωρεί πως ο Ρονάλντο ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος του στην Premier League

Αγνόησε την επιλογή του Πορτογάλου, το πρόσωπο που θαύμαζε και από το οποίο έμαθε πολλά.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts after missing a chance during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Coruna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Jan. 9, 2016. Real Madrid won 5-0. (AP Photo/Francisco Seco)
(AP Photo/Francisco Seco) AP

Μετά την αποκάλυψη του Βαν Ντάικ, ένας ακόμα μεγάλος ποδοσφαιριστής δεν ανέφερε τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε μία συγκεκριμένη ερώτηση. Η απάντηση για το ποιος ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος στην Premier League δεν προκαλεί έκπληξη, ωστόσο δημιουργεί απορίες για τον Πορτογάλο λόγω timing.

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας κατά την διάρκεια της καριέρας του στην Premier League δεν θεωρεί πως ο Ρονάλντο τον δυσκόλεψε σε τρομερό βαθμό συγκριτικά με έναν άλλο παίκτη. Ο θρύλος της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ είναι η απάντηση του Ισπανού στην εν λόγω ερώτηση. Ο Ισπανός πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ, μεταξύ άλλων, έχει έρθει αντιμέτωπος με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας και ο Captain της Λίβερπουλ βρίσκεται ψηλότερα από όλους.

"Πάντα ένιωθα ότι μπορούσε να κάνει τα πάντα. Μπορούσε να υπαγορεύει το παιχνίδι, μπορούσε να σκοράρει γκολ, να κάνει ασίστ, να τρέχει πίσω. Επιθετικά ήταν πολύ δυνατός.

"Πάντα ένιωθες ότι όταν ερχόσουν απέναντί του έπρεπε να είσαι στην καλύτερη φάση του παιχνιδιού σου, αλλιώς θα είχες πρόβλημα, γιατί ήταν πολύ συνεπής. Ήταν πάντα οκτώ, επτά, οκτώ, οκτώ, επτά [στα 10].

"Για μένα ήταν ένα πρότυπο και κάποιος που, κοιτάζοντας πίσω, εκτιμώ πραγματικά που έπαιξα εναντίον του. Έμαθα πολλά από αυτόν".

Αρκετοί φίλοι του Κριστιάνο Ρονάλντο παραξενεύτηκαν που ο Πορτογάλος αστέρας απουσίαζε από την απάντηση, μίας και την περίοδο της συνύπαρξής τους στο Αγγλικό πρωτάθλημα, ο Κριστιάνο πραγματοποιούσε τρομερές εμφανίσεις υπό την καθοδήγηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και αποτέλεσαν τον λόγο της μεταγραφής του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε περισσότερα

Μοράτα, απίστευτο: Τον θέλει ξανά πρώην ομάδα του

Ο Τσάμπι Αλόνσο δεν έκανε αναφορά σε Λίβερπουλ-Μπάγερν και υπάρχει λόγος

News 24/7

24MEDIA NETWORK