Ουζουνίδης: "Υπάρχουν μέρες που χάνεις και είσαι περήφανος για την ομάδα"

Παρά την ήττα του Πανιωνίου από τον Λεβαδειακό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν το βάζει κάτι και ζητά από τους παίκτες του να συνεχίσουν με το κεφάλι ψηλά.

Ουζουνίδης: "Υπάρχουν μέρες που χάνεις και είσαι περήφανος για την ομάδα"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Υπάρχουν μέρες που κερδίζεις και δεν το ευχαριστιέσαι, υπάρχουν και μέρες που χάνεις όμως και είσαι περήφανος για την ομάδα, μία τέτοια μέρα ήταν και σήμερα. Τα παιδιά έδωσαν το 100% σήμερα. Τους είπα πως πρέπει να έχουν ψηλά το κεφάλι", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Πανιώνιου και συνέχισε:

"Ξέρουμε που βρισκόμαστε, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να μείνουμε τόσο ψηλά, αλλά εμείς θα το προσπαθήσουμε, όπως και να έχει θα δώσουμε το 100%. Ήτα μία στραβή μέρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ και τον κόσμο της ομάδας μας, που χειροκρότησε τα παιδιά, δείχνοντας έτσι πως εκτίμησε την προσπάθεια της ομάδας".

Για το αν θα παραμείνει στον Πανιώνιος, δήλωσε: "Συνεχίζονται οι συζητήσεις και δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση, συνεχίζονται όμως οι συζητήσεις και είναι πιθανό και μέσα στην εβδομάδα να υπάρξει κατάληξη".

PhotoCredits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK