Ουζουνίδης: "Ζητούμενο η νίκη, αλλά δεχόμαστε φθηνά γκολ"

O τεχνικός του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, ήταν χαρούμενος για την σπουδαία νίκη επί του Πανθρακικού, αλλά στάθηκε στα "φθηνά" γκολ που δέχονται οι "κυανέρυθροι".

Ουζουνίδης: "Ζητούμενο η νίκη, αλλά δεχόμαστε φθηνά γκολ"
INTIME SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως ο Πανιώνιος πέτυχε το ζητούμενο, που ήταν η νίκη, όμως έκανε ειδική αναφορά στα "φθηνά" γκολ που δέχεται η ομάδα του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις μεταγραφικές προσθήκες των Μουζακίτη και Ποζατζίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατά τη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: "Πετύχαμε το πρώτο ζητούμενο που ήταν η νίκη για να πλησιάσουμε τον αντίπαλο στην βαθμολογία Δεν πετύχαμε το πρώτο ζητούμενο που ήταν αν μην δεχτούμε γκολ. Κάνουμε λάθη επιπόλαια και δεχόμαστε πολύ φθηνά γκολ. Αν δεν το διορθώσουμε αυτό θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στη συνέχεια. Από δικά μας λάθη ήταν οι ευκαιρίες του αντιπάλου. Βάλαμε τον αντίπαλο μέσα στο παιχνίδι και όταν υπάρχει η πίεση για το αποτέλεσμα μεγαλώνει το άγχος. Έτσι θα πάει από εδώ και πέρα. Θα υπάρχει άγχος και πίεση, πρέπει να φανούμε δυνατοί. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα, όμως είμαστε Πανιώνιος, η φανέλα είναι πολύ βαριά".

Για τα λάθη της ομάδας: "Δεν έχει λογική, τόσα λάθη. Δεν είναι θέμα άγχους αυτό, αλλά θέμα συγκέντρωσης. Τα πληρώνουμε συνέχεια, σε όλα τα παιχνίδια. Γίνονται λάθη".

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια: "Θα είναι δύσκολο αν δεν πάρεις αποτελέσματα εκτός έδρας. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει και με τον ΟΦΗ, αλλά αν θέλουμε να έχουμε περισσότερες ελπίδες για την παραμονή θα πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα και εκτός έδρας. Πρέπει να διεκδικούμε πράγματα εκτός έδρας και να περιορίσουμε τα ατομικά μας λάθη. Έχω αλλάξει παίκτες σε θέσεις, όμως δεν αλλάζει αυτό".

Για το γεγονός πως γύρισε πίσω η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο: "Υπάρχει μεγάλη πίεση, δικαιολογείται ναι. Κανείς δεν προπονητής δεν θέλει να γυρνάει η ομάδα του πίσω. Όταν είσαι στην άμυνα σου τα λάθη είναι πολύ επικίνδυνα".

Για το αν οι μεταγραφές των Μουζακίτη, Ποζατζίδη είναι οι τελευταίες: "Ναι, δεν νομίζω να γίνει κάτι άλλο. Είναι παιδιά που μπορούν να μας βοηθήσουν, τώρα που υπάρχει και το Κύπελλο. Αυτή τη στιγμή μετράει το συμφέρον της ομάδας".

Για το Κύπελλο: "Όταν σου δίνεται η ευκαιρία δεν μπορείς να το αφήσεις. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και δίκαια πέρασαν. Είμαστε Πανιώνιος δεν μπορεί να μην παίζεις. Πάλι θα γίνουν αλλαγές και με τον Ηρακλή. Πλέον κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, δίχως αύριο".

Για τα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια: "Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο πρέπει να το κοιτάμε, είναι πολύ κρίσιμα".

Για το ματς της Τρίπολης: "Σίγουρα δεν έπρεπε να γίνει, δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Αλλά υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα, όπως οι ομάδες που δεν συνεχίζουν στο πρωτάθλημα στη μέση της σεζόν. Αυτά από την αρχή έπρεπε να ξεκαθαρίζουν. Δεν είναι λογικά αυτά στο πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ