ΠΑΕ Απόλλων: "Μας σταυρώσατε γιατί βάλαμε τις άγιες μέρες τον Άγιο Απόλλωνα στη φανέλα"

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης τοποθετήθηκε επίσημα για το ζήτημα που προέκυψε με την αλλαγή του σήματος στην φανέλα της στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου.

ΠΑΕ Απόλλων: "Μας σταυρώσατε γιατί βάλαμε τις άγιες μέρες τον Άγιο Απόλλωνα στη φανέλα"

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ακούσαμε πολλά, τα διαβάσαμε όλα.

Συνεχίζουμε να καταγράφουμε όλες τις αντιδράσεις.

Αρνητικές και θετικές απ’ όπου και να προέρχονται.

Δεν απαντήσαμε αμέσως διότι θέλαμε να αποφύγουμε τις αντεγκλήσεις και τους πειρασμούς λόγω Μεγάλης Εβδομάδος. Το κάνουμε σήμερα.

Όταν αναλάβαμε την τύχη της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ, δεν είχαμε ποτέ φανταστεί ότι θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να απαντήσουμε μέσω ανακοίνωσης σε ενδοοικογενειακής φύσεως θέματα. Όμως, τελικά είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε και η αιτία ήταν μία σειρά αρνητικών και επιθετικών, κατά της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ, ανακοινώσεων από τους «θεματοφύλακες», που είχαν ως συνέπεια την «σταύρωση» των ανθρώπων της ΠΑΕ γιατί τόλμησε η ομάδα στον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου να χρησιμοποιήσει στην φανέλα της τον Άγιο Απόλλωνα. Αν πραγματικά είχαμε την πρόθεση να αλλάξουμε το σήμα της ομάδος θα το κάναμε με νομικό τρόπο, όπως άλλωστε έχουμε δικαίωμα, και όχι έτσι.

Οι ανακοινώσεις αυτές κατά της ΠΑΕ και με την γνωστή εμπάθεια του γνωστού «σκηνοθέτη», «χρησιμοποιήθηκαν» και πήραν πανελλήνια έκταση και σήμερα παρουσιάζουν τον Απόλλωνα διχασμένο, διαιρεμένο και σε μία βαθιά ρήξη.

Όπως, θα γνωρίζετε η σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων σε ότι αφορά κυρίως τους «θεματοφύλακες» είχε μία ευαισθησία να λέει ΝΑΙ σε όλα τα αιτήματά τους με στόχο της να διαφυλάττει την ενότητα και τη συσπείρωση των λίγων δυνάμεων των Απολλωνιστών. Αυτό πλέον αλλάζει οριστικά από σήμερα.

Ο «σκηνοθέτης» συστηματικά δημιουργεί διαρκώς προβλήματα στην ομάδα.

Κύριοι, δεν γνωρίζατε ότι από τη στιγμή που η χορηγός εταιρεία έκοψε την χορηγία στον «σκηνοθέτη» αντιπαλεύει λυσσαλέα με όλες του τις δυνάμεις και με όλους τους τρόπους την ομάδα; Φυσικά και το γνωρίζατε!

Κύριοι, δεν γνωρίζατε για τον ανάλογο πόλεμο που έκανε στην προηγούμενη διοίκηση του κ. Βελλή; Ασφαλώς και το γνωρίζατε!

Κύριοι, για ποιο λόγο επιλέξατε και μεγεθύνατε ένα τόσο μικρό και ασήμαντο θέμα και το αναγάγατε σε πολύ σημαντικό παραμονές των αγώνων μπαράζ, σπέρνοντας τον διχασμό, ενώ είχατε άλλους τρόπους να το λύσετε όπως κάνατε μέχρι σήμερα με την ΠΑΕ; Αντίθετα, δώσατε τροφή στον «σκηνοθέτη» να βγάζει χολή κατά της ομάδος, διότι τολμήσαμε στην ΠΑΕ να πιστέψουμε ότι τις άγιες μέρες, ο Άγιος Απόλλωνας, για 90 λεπτά στις φανέλες μας, θα έδινε τη δυνατότητα στην ομάδα να κάνει την υπέρβαση, να κάνει ένα μικρό θαύμα.

Δυστυχώς, για εμάς οι υπόγειες διαδρομές του Απόλλωνα μεταξύ «σκηνοθέτη», Ερασιτέχνη-Αναγέννησης και Παλαιμάχων λειτούργησαν και ξεκίνησαν όλα. Όλοι τονβρίζετε και όλοι συνεργάζεσθε μαζί του. Όλοι τον κατηγορείτε και όλοι τον διαβάζετε και παίρνετε κατευθύνσεις. Όλοι τον χρησιμοποιείτε και όλους σας χρησιμοποιεί!

Ποιος μπορεί από εσάς τους «θεματοφύλακες» να μας δώσει μία εξήγηση σε ποιους ανήκει η ευθύνη που τα τελευταία χρόνια της παρακμής της ομάδος, οι Απολλωνιστές από 7.000-10.000 φιλάθλους που έρχονταν στο γήπεδο, έχουν μείνει μόνο 300 και αν συνεχίσετε έτσι θα μείνετε μόνο 50. Σίγουρα η ευθύνη δεν ανήκει ούτε στον Άγιο Απόλλωνα, ούτε στη σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ.

•Εσείς δεν ήσασταν ή τουλάχιστον κάποιοι από εσάς που μας «σταυρώσατε» με τον χειρότερο τρόπο, το περσινό καλοκαίρι, λίγο πριν αναλάβουμε την τύχη της ομάδος, χωρίς να μας γνωρίζετε;

•Εσείς ή κάποιοι από εσάς, στο φόρουμ, μαζί με τον «σκηνοθέτη» δεν γράφατε και λέγατε τα ίδια για τις μεταγραφές;

•Εσείς ή κάποιοι από εσάς, δεν κάνατε τα ίδια σχετικά με τον κ. Γιδόπουλο όταν ήλθε να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στην ομάδα;

•Εσείς δεν είστε αυτοί που χαλάτε το κλίμα ενόψει τον αγώνων μπαράζ που θα κρίνουν τη χρόνια γιατί σας ενόχλησε ο Άγιος;

•Εσείς θα είστε και την επόμενη φορά που όταν κάτι δεν σας αρέσει θα είστε απέναντι στην ΠΑΕ.

•Ενώ η φετινή χρονιά κρίνεται, μέχρι σήμερα, μάλλον επιτυχημένη διότι η ομάδα προκρίθηκε στους τέσσερις (4) του Κυπέλλου Ελλάδος και μπήκε στα play offs για την Super League, χωρίς να έχει επιτύχει το βασικό της στόχο που είναι η άνοδός της, ακόμα και τώρα και πριν συμβεί το περιστατικό με τον Άγιο Απόλλωνα, μέλη της Διοίκησης και ο προπονητής της Ομάδος κ. Βοσνιάδης δέχονται απειλητικά τηλεφωνήματα από Απολλωνιστές, υποκινούμενους από συγκεκριμένους ανθρώπους.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, η ΠΑΕ Απόλλων σας ανακοινώνει τα ακόλουθα:

•Η ΠΑΕ έχει συλλέξει 150 υπογραφές και θα συνεχίσει να συλλέγει και άλλες μέχρι τέλος του πρωταθλήματος, με στόχο να προσφύγει δικαστικά και να απαιτήσει αποζημιώσεις και την άσκηση ποινικής δίωξης για τη συνεχιζόμενη παρατεταμένη δυσφήμιση δολιοφθορά και απομείωση της περιουσίας της από τον γνωστό συκοφάντη κ. «σκηνοθέτη».

•Η ΠΑΕ σταματάει τις παροχές προς κάθε πλευρά στους αγώνες μπαράζ, οποιαδήποτε ιδιότητα και αν διατηρεί.

•Οι αθλητές, το προπονητικό team, οι υπάλληλοι της ΠΑΕ και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ μέχρι και το τέλος της φετινής χρονιάς απαγορεύεται να παρευρεθούν σε οποιαδήποτε εκδήλωση που αφορά την Αναγέννηση, τον Ερασιτέχνη και τους Παλαιμάχους.

•Απαγορεύονται οι δηλώσεις όλων των μελών της ΠΑΕ στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες, a-sports και planet apollon.

•Η ΠΑΕ αναστέλλει κάθε επενδυτική δραστηριότητα μέχρι το καλοκαίρι 2015.

Τέλος, δεν θα υπάρξει καμία επίσημη απάντηση-τοποθέτηση ή αντίδραση ή συνάντηση σε οτιδήποτε σχετικό με τα συγκεκριμένα θέματα, μέχρι το τέλος των μπαράζ, γιατί ο μοναδικός στόχος της ομάδος είναι να ηρεμήσει και να αφοσιωθεί στους αγώνες play off.

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ"

24MEDIA NETWORK