Μαχλάς: "Ολοι μαζί, δεν υπάρχει άλλη λύση"

Με δήλωσή του ο Νίκος Μαχλάς κάλεσε σε συστράτευση όλους όσοι αγαπάνε τον ΟΦΗ για να σωθεί, έστω και την ύστατη ώρα, η ομάδα.

Μαχλάς: "Ολοι μαζί, δεν υπάρχει άλλη λύση"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά η δήλωση

«Το τελευταίο διάστημα έχω κάνει δεκάδες προσπάθειες προκειμένου η αγαπημένη μας ομάδα, ο ΟΦΗ να μείνει όρθιος. Πέρα από τα χρήματα που δόθηκαν από μένα για να μην μας αποβάλει η Σούπερ Λιγκ, έχω βρει άλλο ένα ποσό 150.000 ευρώ για τα τρέχοντα έξοδα, ωστόσο δεν επαρκεί με τα τόσα και τέτοια ανοικτά μέτωπα που έχει η ομάδα. Στην παρούσα φάση μόνο αν είμαστε όλοι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Για το λόγο αυτό ζητώ από παλαιούς παράγοντες και επιχειρηματίες της πόλης ή από οποιονδήποτε άλλο έχει την διάθεση, να βοηθήσει οικονομικά την ύστατη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να συνεχίσει η ομάδα μας να αγωνίζεται.

Για το σημερινό μας κατάντημα οι ευθύνες είναι πολλές και δεδομένα θα πρέπει ο κάθε ένας να αναλάβει το μερίδιο που του αναλογεί. Τώρα όμως αυτό που προέχει είναι να βρεθούν τα χρήματα για να «τρέξει» η ομάδα. Τώρα που βρισκόμαστε λίγο πριν από το σημείο μηδέν ας δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας για τον ΟΦΗ. Εγώ έκανα και κάνω ότι μπορώ αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή η προσπάθεια. Μόνο αν συστρατευτούμε όλοι μαζί και μάλιστα άμεσα, υπάρχει ελπίδα…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK