Πάει για δύο νέα "μπαμ" αξίας 110.000.000 ευρώ!

Η Μίλαν βάλθηκε να τρελάνει όλη την Ιταλία με τις φετινές μεταγραφές της αφού τώρα κάνει την τελική αντεπίθεσή της Ομπαμεγιάνκ και Μπονούτσι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

FILE - In this Tuesday, May 9, 2017 file photo, Juventus' Leonardo Bonucci, front, celebrates after the Champions League semi final second leg soccer match between Juventus and Monaco in Turin, Italy.  Juventus defeated Monaco by 2-1.  Juventus keeps on breaking records. And it set another one on Sunday when it clinched an unprecedented sixth successive Serie A title, with one game to spare, following a victory over Crotone. It is the first time since Serie A was founded in 1929 that a club has won six straight titles. (AP Photo/Antonio Calanni, File)
FILE - In this Tuesday, May 9, 2017 file photo, Juventus' Leonardo Bonucci, front, celebrates after the Champions League semi final second leg soccer match between Juventus and Monaco in Turin, Italy. Juventus defeated Monaco by 2-1. Juventus keeps on breaking records. And it set another one on Sunday when it clinched an unprecedented sixth successive Serie A title, with one game to spare, following a victory over Crotone. It is the first time since Serie A was founded in 1929 that a club has won six straight titles. (AP Photo/Antonio Calanni, File) AP

Έχει κάνει ήδη οκτώ μεταγραφές που είναι ικανές να την ανεβάσουν επίπεδο και να την (ξανα)κάνουν ανταγωνιστική στη μάχη για την κατάκτηση της κορυφής στη Serie A, παρόλα αυτά η Μίλαν δεν σταματάει εκεί.

Απόδειξη το γεγονός ότι μία ημέρα μετά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν τα αδέρφια Ντοναρούμα, Τζανλουίτζι και Αντόνιο, το όνομά τους δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας καθώς τα ιταλικά ΜΜΕ έχουν επιλέξει να βάλουν στα πρωτοσέλιδά τους δύο ακόμα μεγάλους μεταγραφικούς στόχους των "ροσονέρι".

Ο πρώτος αφορά την επίθεση και δεν είναι άλλος από τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος "έκλεισε το μάτι" στους Ιταλούς! Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, απέρριψε την πρόταση της κινεζικής Tianjin Quanjian του Φάμπιο Καναβάρο και με δεδομένο ότι δεν "ψήνεται" εδώ και καιρό να πάει στην Τσέλσι, όλα δείχνουν πως περιμένει από την Μίλαν να ανεβάσει την προσφορά της προς την Ντόρτμουντ.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον πατέρα-μάνατζέρ του να έχει ρίξει τις απαιτήσεις του ως προς ετήσιο κασέ του φορ από την Γκαμπόν, από τα 12 στα 8 εκ.ευρώ, με την Μίλαν από την πλευρά της να έχει την ευκαιρία να τον κάνει δικό της αν καταθέσει το ποσό των 60.000.000 ευρώ στην Ντόρτμουντ.

Την ίδια ώρα, ο μάνατζερ του Λεονάρντο Μπονούτσι φέρεται να έχει προτείνει στους Μιλανέζους τον 30χρονο σέντερ μπακ και εκείνοι βρήκαν τη χρυσή τομή μαζί του προσφέροντάς του ένα συμβόλαιο της τάξης των 7.000.000 ευρώ.

Αυτό που χρειάζεται τώρα να κάνουν είναι να "πείσουν" την Γιουβέντους να δεχτεί το deal, με την "Gazzetta dello Sport" να αναφέρει πως χρειάζονται 50.000.000 ευρώ για τη συμφωνία, την ώρα πάντως που οι "ροσονέρι" είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τους Ρομανιόλι και Ντε Σίλιο για να ρίξουν το κόστος της μεταγραφής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK