Πάει για...προπονητής ο Άντι Κόουλ

Ακόμα δεν πρόλαβε να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και η πρώτη πρόταση για να ξεκινήσει την προπονητική κατέφθασε για τον Άντι Κόουλ.

Πάει για...προπονητής ο Άντι Κόουλ
Ακόμα δεν πρόλαβε να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και η πρώτη πρόταση για να ξεκινήσει την προπονητική κατέφθασε για τον Άντι Κόουλ. Ο 34χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε επαφές με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γκάνας προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006.

« Μου προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον η πρόταση της Γκάνας και αναμένω με αγωνία να συναντηθώ με τους υπεύθυνους της ομοσπονδίας για να μιλήσουμε », τόνισε χαρακτηριστικά ο Άντι Κόουλ. Τα σχέδια της αφρικανικής χώρας είναι αρκετά μεγαλόπνοα, αν αναλογιστεί κανείς πως ήδη κινείται για την πρόσληψη ως προπονητή τερματοφυλάκων του πρώην αστέρα της Άρσεναλ, Ντέιβιντ Σίμαν.

« Θέλουμε να προσφέρουμε στους ποδοσφαιριστές μας την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Πιστεύουμε ότι ο Κόουλ μπορεί να παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό », υπογράμμισε ο υπεύθυνος Τύπου της ομοσπονδίας, Ντένις Τάιαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK