Πάει...πλατεία ο Λουτσιάνο

Ο Πανιώνιος θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Ο 33άχρονος Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα της Ξάνθης, κυρίως, τα τελευταία δύο χρόνια, είναι έτοιμος να μεταβεί στην Αθήνα και να υπογράψει το νέο εν Ελλάδι συμβόλαιό του με τους Νεοσμυρνιώτες.

Πάει...πλατεία ο Λουτσιάνο

Ο Πανιώνιος θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Ο 33άχρονος Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα της Ξάνθης, κυρίως,τα τελευταία δύο χρόνια, είναι έτοιμος να μεταβεί στην Αθήνα και να υπογράψει το νέο εν Ελλάδι συμβόλαιό του με τους Νεοσμυρνιώτες.

Η επίσκεψη-αστραπή του Αχιλλέα Μπέου στην ακριτική πόλη την Κυριακή, φαίνεται πώς έπαιξε τον καθοριστικότερο ρόλο ώστενα πειστεί ο Βραζιλιάνος να αλλάξει ομάδα στα μέσα της σεζόν. Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου κατέστησε σαφές στον Βραζιλιάνο ότι η ομάδα του τον χρειάζεται άμεσα κι εκείνος, ετοίμασε τις βαλίτσες του για Αθήνα.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (23/01) ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην Ξάνθη ενώ, ο ίδιος, μιλώντας στο περιβάλλον του, έλεγε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στους "κυανέρυθρους". Κατά πάσα πιθανότητα, την Τρίτη (24/01) θα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Το συμβόλαιό του αναμένεται να έχει διάρκεια έξι μηνών, με την προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK