Παγανιάς για προπονητής των γκολκίπερ του ΠΑΟ!

Το φαβορί για τη θέση του Γκαλίνοβιτς στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟ και οι «πράσινες» προσεγγίσεις προς Φιλιππή και Σούιτσα που δεν προχώρησαν. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο του Contra.gr

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ouzounidis EUROKINISSI SPORTS

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει πλέον το θέμα του προπονητή τερματοφυλάκων της ανδρικής ομάδας του Παναθηναϊκού (στην Ακαδημία προσλήφθηκε χθες ο Βραζιλιάνος Ρόμπσον Ντος Σάντος, αντί του Παναγιώτη Μπαρτζώκα), ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Μάριο Γκαλίνοβιτς που έφυγε για την Τσεχία και τη Σπάρτα Πράγας του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι αλήθεια πως «τσέκαρε» πάρα πολλές περιπτώσεις το τελευταίο δεκαήμερο, με τις πληροφορίες τουContra.grνα αναφέρουν πως καταλήγει πλέον στον προπονητή τερματοφυλάκων του Εργοτέλη, Κωνσταντίνο Παγανιά. Ο 37χρονος τεχνικός είχε εργαστεί στο παρελθόν σε Καλλιθέα (2009-11), ΠΑΣ Γιάννινα (2011-12), Ταβρίγια (Ουκρανία, 2013-14), Πλατανιά (2014-16), ενώ τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια στον ΟΦΗ, προτού «μετακομίσει» στον Εργοτέλη μετά την αποχώρηση του άλλοτε άσου και προπονητή του Παναθηναϊκού απ’ τους Ομιλίτες.

Για τον Παγανιά συνέλεξε πολύ καλές πληροφορίες ο «Λύμπε» τα τελευταία 24ωρα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ετούτη τη στιγμή έχει τον πρώτο λόγο για να αναλάβει τη θέση που έμεινε κενή στην πρώτη ομάδα, μετά την αποχώρηση του Γκαλίνοβιτς. Και δεν αποκλείεται ακόμη κι εντός της Τετάρτης (14/6) να τελειώσει το θέμα του στο «τριφύλλι».

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» έψαξε τις τελευταίες ημέρες κι άλλες αξιόλογες περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του «σούπερ Μάριο».

Μία εκ’ αυτών ήταν ο Βαγγέλης Φιλιππής (τον ήθελε πολύ μαζί του στο «τριφύλλι» και ο Ουζουνίδης), ο οποίος ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν να αποχωρήσει απ’ τον Πανιώνιο για διάφορους λόγους. Μια άλλη περίπτωση την οποία προσέγγισε ο Λυμπερόπουλος ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ατρόμητου Σλόμπονταν Σούιτσα, τον οποίο γνώριζε πολύ καλά απ’ την ΑΕΚ, αλλά επίσης δεν βρέθηκε σημείο επαφής, ενώ πιο χαμηλά στη λίστα ήταν ο Γιώργος Μουντάκης (επίσης πρώην του Πλατανιά).

News 24/7

24MEDIA NETWORK