Παγκόσμιο Κύπελλο: Φιάσκο η μαύρη μαγεία του Σαμουέλ Ετό για το καλό του Καμερούν

Ο Σαμουέλ Ετό είναι ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν και τ' όνομά του συνδέθηκε με θέματα μαύρης μαγείας με σκοπό το καλό της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Former soccer player of Cameroon Samuel Eto'o arrives for the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Ο Σαμουέλ Ετό FRIDAY, DEC. 1, 2017. (AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY)

Το γαλλικό RFI φιλοξένησε τις προηγούμενες ημέρες μαρτυρίες ανθρώπων κοντά στην ομάδα ποδοσφαίρου του Καμερούν, υποστηρίζοντας πως ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα, Σαμουέλ Ετό επιστράτευσε μάγους και θεραπευτές για να πάει καλά η χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Σαμουέλ Ετό δεν άφησε αναπάντητα όλα αυτά που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και με δήλωση που αναρτήθηκε στην MARCA, αρνήθηκε τα πάντα. Μάλιστα, τόνισε πως όλα αυτά εκτός από ψέματα αποτελούν και προσβολή για όλες τις γενιές ποδοσφαιριστών που είχαν επιτυχίες.

Παράλληλα, διέψευσε κι τα δημοσιεύματα που ήθελαν να γίνονται θυσίες ζώων σε γήπεδα λέγοντας πως όλα αυτά είναι γελοία πράγματα μέσα στον 21ο αιώνα.

Διαβάστε περισσότερα

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, θέλει να αγοράσει και την Λίβερπουλ

Ο Μαξ Κρούζε εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό του για να γίνει βασιλιάς του πόκερ

Revealed: Γι' αυτό δεν κάλεσε τον γαμπρό του στην εθνική Αυστραλίας ο Γκράχαμ Άρνολντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK