Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, θέλει να αγοράσει και την Λίβερπουλ

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ μην δει ομάδα προς πώληση αμέσως να εκφράσει την επιθυμία του να την αγοράσει.

Conor McGregor arrives at the 62nd annual Grammy Awards at the Staples Center on Sunday, Jan. 26, 2020, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ JAN. 26, 2020, IN LOS ANGELES. (PHOTO BY JORDAN STRAUSS/INVISION/AP)

Η Λίβερπουλ εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται σε καθεστώς πώλησης (η FSG είναι διατεθειμένη να ακούσει σοβαρές προτάσεις) και οι ενδιαφερόμενοι εμφανίζονται ο ένας μετά από τον άλλο. Ή μάλλον τους εμφανίζουν τα Μέσα ανά τον κόσμο. Επίσημα δεν έχει βγει κάτι...

Πρώτα, διαβάσαμε πως για την Λίβερπουλ δείχνει ενδιαφέρον ο πλουσιότερος άνθρωπος την Αγγλία, σερ Τζιμ Ράτκλιφ ο οποίος στο παρελθόν είχε κάνει προσπάθεια ν' αγοράσει την αγαπημένη του ομάδα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και την Τσέλσι την περίοδο απομάκρυνσης του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Έπειτα, Μέσα της Μέσης Ανατολής παρουσίασαν μία ομάδα επενδυτών από το Ντουμπάι έτοιμη να κυνηγήσει την εξαγορά της Λίβερπουλ μ' ένα ποσό που θα έφτανε τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια! Πρόκειται για το ίδιο γκρουπ, σύμφωνα πάντα, με τα δημοσιεύματα που είχε προσπαθήσει ν' αγοράσει την ομάδα του Άνφιλντ πριν από αρκετά χρόνια.

Και πάμε τώρα: Νέος ενδιαφερόμενος. Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Ο πρώην πρωταθλητής του UFC που έχει βγάλει αρκετά χρήματα από τη μαχητική του καριέρα και τις επιχειρήσεις του απάντησε μέσω Twitter πως θα ήταν υπέροχο να αγοράσει την Λίβερπουλ και μάλιστα έγραψε πως έχει ζητήσει πληροφορίες για το θέμα. Ο ΜακΓκρέγκορ δεν έχει τόσα χρήματα, κρατήστε αυτό.

Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν ήθελε ν' αγοράσει ο Ιρλανδός και την ομάδα που υποστηρίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και την Τσέλσι. Ένας... μικρός Ράτκλιφ ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιο Κύπελλο: Πεθερός/προπονητής άφησε το γαμπρό του εκτός εθνικής

Βεράτι, το πάρτι του ήταν αυτό που ονειρευόσουν να κάνεις από μικρός

Λιβάγια, "οργιάζει" ξανά ο Κροάτης της Χάιντουκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK