Παγκόσμιο Κύπελλο: Το "δώρο" του Μέσι στη Παρί πριν φύγει για Κατάρ

Στην διάθεση του Κρίστοφερ Γκαλτιέ για τη κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στην Οσέρ θα τεθεί ο Λιονέλ Μέσι παρά τις φήμες που ήθελαν τον Αργεντίνο να μην αγωνίζεται ξανά πριν το Μουντιάλ, εξαιτίας ειδικού όρου.

PSG's Lionel Messi controls the ball during the Champions League group H soccer match between Juventus and Paris Saint Germain at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 2, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
ο Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση της Παρί με την Γιουβέντους AP

Πολλές ήταν οι φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα και ήθελαν τον Λιονέλ Μέσι να μην αγωνίζεται με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, εξαιτίας ενός ειδικού όρου που ήθελε τον Αργεντίνο να ζήτησε από τους Γάλλους, προκειμένου να μην κινδυνεύσει να τραυματιστεί λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη διοργάνωση.

Τις φήμες αυτές έρχεται να διαψεύσει ο προπονητής της ομάδας του Παρισιού, Κρίστοφερ Γκαλτιέ, ο οποίος δήλωσε πως κανείς παίκτης δε ζήτησε να μην αγωνιστεί ώστε να προστατευτεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όλα αυτά την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα από έναν τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα, κάτι που όμως δε θα τον θέσει εκτός πλάνων του Γκαλτιέ για τη κυριακάτικη αναμέτρηση της Παρί κόντρα στην Οσέρ για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε Περισσότερα

Παγκόσμιο Κύπελλο: Το "τελειωμένο" wonderkid της Μπαρτσελόνα πάει Μουντιάλ με την Ολλανδία

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε την αποστολή της Ισπανίας ωσάν τηλεοπτικός παρουσιαστής

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η Ολλανδία "απάντησε" στην Ουρουγουάη με τρομερό βίντεο

News 24/7

24MEDIA NETWORK