Παίκτης 50 εκατ. ευρώ της Σίτι επέστρεψε από το Μουντιάλ 2022 παλαίμαχος, τον έκανε expose ο Γκουαρντιόλα

Έξαλλος και συνάμα απορημένος είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Κάλβιν Φίλιπς ο οποίος γύρισε από το Μουντιάλ 2022 με παραπανίσια κιλά

Manchester City's head coach Pep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Crystal Palace at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/RUI VIEIRA

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Λίβερπουλ ο Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου για ποιο λόγο δεν βρισκόταν ο Κάλβιν Φίλιπς στην αποστολή της ομάδας. Εάν είναι τραυματίας δηλαδή. Κι σε εκείνο το σημείο έγιναν αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με τον Ισπανό προπονητή ο 27χρονος μέσος που κόστισε στους Πολίτες 50.000.000 ευρώ το καλοκαίρι (σ.σ. μεταγραφή από τη Λιντς) επέστρεψε από το Κατάρ όπου είχε ταξιδέψει με την Αγγλία υπέρβαρος και με τη φυσική του κατάσταση αλλού για αλλού. Ο Φίλιπς όπως είπε ο Πεπ όχι απλά δεν ήταν εφικτό να παίξει, αλλά δεν μπορούσε ούτε να προπονηθεί στο επιθυμητό επίπεδο.

"Δεν είναι τραυματίας. Επέστρεψε υπέρβαρος. Δεν γνωρίζω γιατί. Δεν γύρισε σε κατάσταση για να κάνει προπόνηση και να παίξει. Όταν θα είναι έτοιμος ν' αγωνιστεί θα το κάνει, γιατί τον χρειαζόμαστε" ήταν τα ακριβή λόγια του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε περισσότερα

Η Νάπολι πάει για την πιο έξυπνη μουντιαλική μεταγραφή

Ο Εμπαπέ "πάτησε" τον Χάλαντ, έγινε ξανά ο πιο ακριβός παίκτης

Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε έχει βάλει στο μάτι Έλληνα ποδοσφαιριστή

News 24/7

24MEDIA NETWORK