Παίκτης - έκπληξη για αρχηγός του Ολυμπιακού!

Εκτός από τους Aλμπέρτο Μποτία, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Κώστα Φορτούνη που είναι οι τρεις παλιότεροι στο λιμάνι, αποφασίστηκε να φοράει το περιβραχιόνιο του Ολυμπιακού και ένας παίκτης που δεν έχει συμπληρώσει ούτε... χρόνο στην ομάδα! Τo Contra.gr έχει το ρεπορτάζ...

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι και πριν από τον καθιερωμένο αγιασμό της ομάδας από τον γνωστό για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του, πατήρ Δημήτριο το απόγευμα της Δευτέρας (17/7) υπήρχε ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από το θέμα των αρχηγών.

Θα αναρωτιέστε βεβαίως, πώς ένας αγιασμός “αποκάλυψε” τους παίκτες που θα φορούν τα περιβραχιόνια τη νέα σεζόν; Κι όμως, μπορεί μέσα από αυτή τη διαδικασία να “αποκαλυφθεί”...

Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αφού μίλησε αρχικά στους παίκτες για την ανάγκη, αλλά και την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα περάσει στους ομίλους τουChampions League,αφού αναφέρθηκε ξεχωριστά στον Μπέσνικ Χάσι (σ.σ. μίλησε μαζί του και σε τετ α τετ) για την ικανότητά του να βάζει τις ομάδες που έχει προπονήσει στους ομίλους, έκανε και μία άλλη κίνηση που είχε νόημα...

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έπιασε τέσσερις συγκεκριμένους παίκτες και τους είπε κάποια πράγματα. Το τι έχει συζητηθεί, το γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι. Το θέμα όμως ποιοι ήταν αυτοί που έπιασε;

Φώναξε κοντά του τους Μποτία, Ελαμπντελαουί, Φορτούνη και άλλον έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει συμπληρώσει καλά-καλά έναν χρόνο παρουσίας στον Ολυμπιακό.

Για τους Μποτία, Ομάρ και Φορτούνη γνωρίζαμε από το Γκενκ ότι προορίζονται για αρχηγοί. Τους είχε μιλήσει άλλωστε σχετικά και ο Μπέσνικ Χάσι.

Ποιος είναι όμως ο παίκτης – έκπληξη που συμπληρώνει την τετράδα; Ο Αλεξίς Ρομαό! Ο Τογκολέζος αμυντικός χαφ είναι μόλις 11 μήνες στην ομάδα, στον α' γύρο της περσινής σεζόν ήταν σαν να μην υπήρχε στον Ολυμπιακό λόγω της εμμονής του Μπέντο, έκανε έναν καλό β' γύρο με τους Βούζα και Λεμονή, ενώ φέτος έχει μπει δυναμικά στην προετοιμασία.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
romao retsos EUROKINISSI SPORTS

Είναι ένα πρόσωπο που το σέβονται άπαντες εντός αποδυτηρίων και φαίνεται – εξαιτίας της κίνησης Μαρινάκη να πιάσει τέσσερις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές – ότι θα αποτελέσει τον τέταρτο “καπιτάνο” του Ολυμπιακού.

Αποτελεί σίγουρα μία έκπληξη, ωστόσο, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει όλο το πακέτο για να φορέσει το περιβραχιόνιο των “ερυθρολεύκων”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK