Παίκτης που απογοήτευσε σε Άρσεναλ έγινε αστέρας και τώρα η Γιουνάιτεντ θέλει να πικάρει τους Κανονιέρηδες

Μόλις 5 εκατομμύρια ευρώ κόστισε η μεταγραφή του από την Άρσεναλ σε άλλη ομάδα, τώρα οι "Κόκκινοι Δίαβολοι" του ετοιμάζουν την επιστροφή του στην Premier League.

The Arsenal mascot walks by as a number of home fans sit waiting for the start of an English Premier League soccer match between Arsenal and Burnley at the Emirates stadium in London, England, Sunday Dec. 13, 2020. (Laurence Griffiths/Pool via AP)
(Laurence Griffiths/Pool via AP) AP

Οι δυνατότητες ενός παίκτη δεν είναι απαραίτητο ότι θα εκδηλωθούν στο χορτάρι, πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο για τις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η Άρσεναλ θεώρησε ότι ένα ταλέντο δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει και επομένως το παραχώρησε για ένα χαμηλό αντάλλαγμα. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην και η Γιουνάιτεντ θα πλήρωνε τα δεκαπλάσια για την υπογραφή του.

Η Γιουνάιτεντ λοιπόν ενδιαφέρεται για την επιστροφή του Σερζ Γκνάμπρι στην Premier League αυτό το καλοκαίρι, με την ευελιξία του Γερμανού επιθετικού να αποδεικνύεται βασικός παράγοντας. Ο 28χρονος μέτρησε στην Αγγλία μόλις 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα τόσο στην Άρσεναλ όσο και κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στη Γουέστ Μπρομ και τελικά πουλήθηκε έναντι μόλις 5 εκατομμυρίων λιρών.

Μετά την απογοητευτική του θητεία στην Αγγλία, ο Γερμανός εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Μπάγερν Μονάχου το τελευταίο διάστημα και έπαιξε βασικό ρόλο στην κατάκτηση του Champions League το 2020. Ο ακραίος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμούς αυτή τη σεζόν και μόλις πρόσφατα επέστρεψε στην ομάδα και δηλώνει έτοιμος.

Ο Γκνάμπρι έχει επί του παρόντος συμβόλαιο με τους πρωταθλητές της Bundesliga ως το 2026, οπότε μια συμφωνία θα μπορούσε να είναι δαπανηρή για τους Άγγλους που έχουν ανάγκη τα χαρακτηριστικά του, ωστόσο η Μπάγερν με τον καινούριο προπονητή θα επαναξιολογήσει το ρόστερ και όλα είναι ανοικτά.

Οι Τζέιντον Σάντσο και Άντονι πολύ πιθανόν να μην μακροημερεύσουν στο Μάντσεστερ και επομένως ένας εξτρέμ θα αποτελεί αδιαμφισβήτητη ανάγκη για το σύνολο του Τεν Χαχ ή ενός άλλου τεχνικού.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ριτσάρλισον αναζήτησε βοήθεια και εξηγεί ποια πρέπει να είναι η προτεραιότητα

Ελεύθερος ο Ντάνι Άλβες με εγγύηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK